WARM N’ EARLY MORNINGS

(Inlägget innehåller reklamlänk)DSC_8275 DSC_8366DSC_8311DSC_8250-4DSC_8375-3 Foto: Fanny

Bikini – Nelly

Så här skönt har jag det just nu. Vaknade upp i en fluffig säng, drog upp gardinerna och möttes av en vy av stora gröna växter och varmt solljus sedan var det bara att chippa i tofflorna och gå ner och avnjuta en stor och god frukostbuffé. Nu bor vi på Sakala som är ett stort och fint resort i utkanten av Bali, vid Nusa Dua. Någon som vet?

Det goa med detta ställe är att det ligger en kritvit strand nedanför vårt hotell och för er som varit på Bali vet ju att vita stränder i princip inte existerar på denna Ö, hehe. Men häär gör det minsann! Fanny som varit på Bali massvis av gånger förut blev alldeles förvånad, hihi.

//

Just take a look how nice I have it right now. Woke up in a fluffy bed, pulled up the curtains and met a view of big green plants and hot sunlight. After that I took on the slippers and went downstairs enjoying a big and good breakfast buffet. Now we live at Sakala which is a big and nice resort on the outskirts of Bali, at Nusa Dua. Anyone who knows?

The amazing with this place is that there is a beautiful beach below our hotel and for those who have been to Bali, know that white beaches basically do not exist on this island hehe. But on this place they have! Fanny who had been to Bali a lot of times before became quite surprised, hihi.

0

Comments are closed for this article!