MY WEDNESDAY SO FAR

DSC_8209 DSC_8044

Vi avslutade våra två första nätter i Seminyak på bästa sätt. Frukost intill poolen. Där satt vi och mumsade i oss samtidigt som vi doppade tårna i plurret kl 07 imorse. Det var bara jag, Fanny och myggorna som var vakna kändes det som. Solen började kika fram mellan palmerna och det var en sån där ljummen och behagliga morgontemperatur, ni vet.

Förutom myggorna och vi var även servitören vaken och stackarn drog vi upp på en stol för att knäppa av denna bild på oss, haha. Sa jag att lokalbefolkningen och dom som jobbar här är helt fantastiska och för att inte tala om hjälpsamma? till och med mot så jobbiga gäster som oss, hihi.

DSC_6335-3DSC_6330-2 DSC_8230

Sen hoppade vi in i en taxi och tog oss till Nusa Dua där vårt andra hotell låg. Vi hann knappt checka in förens det berättade att det fanns Afternoon Tea.

”Miss Molly and Miss Fanny, do you want a little cup of tea?”

– Oh Yeees, thank you! or do you have Ice latte instead? svarade vi och stod där som två riktigt turistas med svett i pannan.

Vi slog oss ner och fram kom dom med världens bricka med massvis av smaskigt där på. Det var den ”lilla koppen med te” det 😉

0

Comments are closed for this article!