SAY: PITAYA

(Isamarbete med Asia Collective & Sun island) DSC_8064-2DSC_6310-2DSC_6311DSC_6319DSC_8003-5DSC_8030img_8232DSC_6246 DSC_8039-2

En drakfrukt och lite häng vid poolen på hotellet en sen eftermiddag mitt i veckan. Känns väldigt lyxigt.

I och med att vi vill hinna upptäcka så mycket av Bali som möjligt dessa åtta dagar vi är här så kommer vi bo på 4 olika ställen. Snabba puckar här, hehe. Nu första två nätterna bor vi som sagt i Seminyak som ligger väldigt nära flygplatsen vilket kändes såå skönt igår när jag kom. Var väldigt smidigt att börja resan här. Detta hotell heter Sun Island Villa Boutique & Spa, och är ett mysigt litet ställe där man får sin egen villa med pool, stort sovrum och kök. Personalen har varit så vänliga och gulliga mot oss enda sedan vi kom hit så vi trivs jättebra. Gillar även att det ligger så mycket härliga caféer och roliga butiker runtomkring så man slipper ta taxi överallt.

//

A colorful fruit and a little hang by the pool in the hotel an late afternoon in the midweek. Feels very luxurious.

As we want to discover as much Bali as possible these eight days we’re here we will live in 4 different places. It’s going quick here, hehe. Now, for the first two nights, we’ll live in Seminyak, which is very close to the airport, and that was so comfy yesterday when I arrived that it was so close to the hotel. Good and easy to start the trip here. This hotel is called Sun Island Villa Boutique & Spa, and is a cozy little place where you get your own villa with pool, large bedroom and kitchen. The staff have been so friendly and cute to us since we came here so we are really enjoying this place. Also, there are so many lovely cafes and fun shops around, so you do not have to take a taxi anywhere – And that’s very good 😉

0

Comments are closed for this article!