BALI, I’M HERE.

DSC_7461-3 DSC_7629 DSC_7529DSC_7478

Att 15 timmar räckte för att Bali skulle få mig att falla pladask. Vilket ställe, helt fantastiskt!

Som ni vet så åkte jag ju hit ensam igår men mötte upp Fanny på plats. Vem är Fanny tänker säkert ni då. I och med att jag aldrig tidigare träffat henne så vet inte jag heller riktigt det, förutom att hon är fantastiskt duktig på foto. Men det visade ju även sig vara världens goaste tjej också! vilken tur va 😉

När jag bestämde mig för att åka hit till Bali för en månad sedan så kunde inte någon av mina nära och kära få ledigt från jobbet och då kände jag bara – Men då tar jag väl med mig någon annan då. Så därför hörde jag av mig till Fanny som jag hittat på instagram och visste var duktig på foto. Kul tänkte jag. Jag hörde av mig och hon tackade ja direkt. SÃ… ROLIGT. Så detta blir ett litet äventyr och jag är sååå laddad! hur härligt och inspirerande är det inte att träffa nya människor?

Vi börjar våra första två nätter i Seminyak. Skall visa er vårt boende sen.

0

Comments are closed for this article!