SOMETHING SPECIAL

DSC_8412DSC_8420 DSC_8419DSC_8426

– Alltså…. Wiiiiie!!

Jag låter bilderna egentligen tala för sig själva. Idag besökte vi Chanel här i Paris och testade väskor, både jag och Hanna hade sedan länge tillbaks redan bestämt vad och vilken vi var ute efter. Detta är nog ingenting jag skulle spontanköpa om man säger så. Jag har länge suktat den klassiska och Hanna Boybagen. Jag stod ganska länge och valde mellan ifall jag ville ha medium eller Jumbo och efter mycket om och men så bestämde jag mig för Jumbo sizen vilket jag är väldigt glad över att jag övervägde nu i efterhand.

Jag ger denna som en present till mig själv som belöning efter denna fartfyllda och händelserika vår jag haft. Mycket jobb och mycket nya erfarenheter! Jag är så himla tacksam. Viktigt att kunna ge sig själv en klapp på axeln ibland <3

DSC_8440

Även om jag försökte se lite avslappnad ut så kan jag säga att jag var så rackarns exalterad här. SÃ… GLAD!!

DSC_8513DSC_8505DSC_8511 DSC_8525

När vi gått ut från butiken med våra nya diamanter så var vi ju tvungna att sätta oss och skåla in detta 😉 haha! Så vi tog L’Avenue som är en jättefin restaurang precis mitt emot Chanel butiken.

Vi fick även reda på att Will Smith var där igår. Attans att vi missade han kände jag då! Jag och Kevin älskar verkligen honom, han är så himla bra!!

Fortsättning följer…

0

Comments are closed for this article!