RALPH’S

DSC_8003-2DSC_8082DSC_8020DSC_8086DSC_8069DSC_8029 DSC_8012 DSC_8067DSC_8032DSC_8045white DSC_8059DSC_8022 DSC_8083 DSC_8042DSC_8079

Lunch at Ralph’s

Ett utav de ställena jag verkligen ville besöka nu när vi är i Paris var Ralph Laurens restaurang ”Ralph’s”. Jag har både hört väldigt gott om det stället sen tycker jag väldigt mycket om hans brands. Tycker han alltid har haft en skön stil på kläder. Jag och Hanna pratade om det när vi satt där, lite kul att klädesmärken har restauranger egentligen, tycker det är ett roligt koncept. Bredvid denna restaurang låg ju även själva butiken också.

Nu ska jag berätta lite om vår upplevelse. Den var precis som jag tänkt mig om jag ska vara helt ärlig, grym service och supergott käk. Precis när vi satt oss vid vårt bord så kände jag bara ”attans att jag inte tog med mig en jacka”, så jag satt och höll mig om armarna litegrann för att jag frös. Direkt kom servitören och frågade om jag ville ha en filt. Tillbaks kom han med en sprillans ny Ralph Lauren sjal som jag fick virat om mig. Jag beställde Hamburgare och Hanna beställde Lax. Båda var väldigt nöjda och det var verkligen supergott. Men jag skulle säga att man kanske inte endast behöver gå dit för matens skull utan jag skulle säga att man går dit för upplevelsen och för att testa på stället. Restaurangen är ganska så pricy så det ska man även tänka på innan.

Precis efter att vi ätit upp så började det regna, så då frågade servitören om vi ville gå in och sätta oss i restaurangen istället. Så vi gick in och tog en varsin kaffe och mös en timme innan vi rörde på oss. Det var verkligen så himla fint där inne med röda rosor, vita dukar och skinn möbler. Riktigt tuff inredning!

Jag skulle varmt rekommendera detta ställe till er som åker till Paris, hit vill jag ta Kevin när vi åker hit nästa gång <3

0

Comments are closed for this article!