WE NEED YOUR HELP..

DSC_3301DSC_3623DSC_3830 DSC_3496 DSC_2802 DSC_3545 DSC_3566DSC_4095 DSC_3579 DSC_3427 DSC_3619 DSC_3695 DSC_3988-2Bilder från underbara Jamaica.

Jag är verkligen inne i ett res-mode just nu. Är så taggad på att åka iväg och resa, fota massor och jobba med bloggen därifrån. Känner verkligen att jag har så himla mycket inspiration som jag bara vill nyttja och då känner jag att jag för tillfället kan göra det bäst från lite varmare breddgrader. Men snart är ju även sommaren här och då blir det andra bullar på inläggen! hehe.

Hur som helst så skulle detta inlägg handla om att jag faktiskt behöver ER hjälp nu. Jag vill verkligen att ni tipsar mig om resmål och härliga destinationer både när det kommer till lite längre vinterresor och även sommarresor (runt om i Europa).

I sommar funderar jag, Kevin samt ett par till att åka till Kroatien. Har någon av er varit där någon gång? Kan ni rekommendera oss något schysst ställe, hotell.. You name it. Shooot!! Vi behöver verkligen tips 😀

Sedan håller ju även jag och K på att planera vår traditionella vinterresa. I vintras var vi ju i Jamaica, nu är vi lite inne på Aruba, maldiverna eller varför inte typ Thailand?! Har ni något annat ställe att rekomendera? Vi vill ha det gött med sol, bad, god mat och lite äventyr också. Mycket krav här 😉

HJÄLP OSS, världens bästa läsare!

0

Comments are closed for this article!