PUERTO BANUS COMING UP

PicMonkey Collageimage78PicMonkey Collageawhite1PicMonkey Collage1 Om prick en vecka idag befinner jag mig i Puerto Banus, där jag kommer stanna i två nätter. Vad jag ska göra där är att åka ner och gå på Ocean Club Marbellas VIP Opening Dinner vilket brukar vara ett väldigt satsigt och påkostat event. Jag har aldrig tidigare varit på det, men i år fick jag äran att vara den från Sverige som fick åka iväg på detta. Jag fick ta med mig en till person som är stor inom sociala medier så då valde jag att ta med mig Sarah, vilket känns superkul! vi är ett bra team.

På dagen kommer vi bara hänga vid poolen iklädd en stor solhatt och sippa på ett glas bubbel (hehe), men på kvällen är självaste Grand opening party och det är DÅ vi kommer till den stora frågan….

Vad ska jag ha på mig? Temat är ”White & Silver with a bionic/futuristic twist”… Hjälp mig!! Har egentligen en klänning som jag aldrig använt men som är väldigt fin som jag funderade på innan jag fick höra temat. Det är en ”pastell-orange” fodralklänning vilket känns lite somrigt och glammigt. Men den kan man ju bara glömma nu 😉

Måste hitta en snygg vit klänning.. – GAH!! Någon som har någit hett tips? <3

0

Comments are closed for this article!