MONDAY MORNING SNAPSHOTS

DSC_0006DSC_0019 DSC_0048DSC_9733 DSC_0055DSC_0031T-Shirt – Chiquelle

Snapshots från imorse:

Morgon powerwalk
Frukost
Nya blommor
En nya tisha

Köpte nytt gymkort igår efter att ha gått till samma gym enda sedan jag flyttade hit till stockholm för snart 5 år sedan. Så idag ska jag inviga mitt nya gym. Är nästan lite nervös, känner mig som den där nya i klassen ni vet! Lite osäker sådär, haha. Morgonpromenaden imorse var iallafall hur härlig som helst. Stockholm bjöd på morgonsol, ett ljusgult sken och lugna gator. Så himla mysigt på mornarna!

Idag skulle ju egentligen jag och Hanna åka till Paris, men tyvärr så blev det inte så denna gång. Jag är dock väldigt sugen på att boka in en liten weekend-resa, så vi får se om jag kanske drar med mig någon annan och åker iväg en sväng. Känner för shopping, god mat, jobb på annan ort och bara strosa omkring.

Men nu ska jag sätta igång med mailen och därefter hämta ut lite paket. Som alla andra mornar med andra ord, haha.

0

Comments are closed for this article!