BLACK FEATHERS

DSC_8655DSC_8519DSC_8529DSC_8658DSC_8683DSC_8510DSC_8527DSC_8684DSC_8666DSC_8682 DSC_8662

Tröja – Här /

Nu är vi hemma i Stockholm igen. Vaknade upp till världens härligaste väder så nu väntas en långpromenad runt djurgården. Finns det något härligare än att känna att våren är på ingång? Blir så himla glad av den känslan <3

Senare tänkte jag dra iväg till gymmet och köra ett styrkepass också. Det var ju trots allt en vecka sedan sist. Men oj va jag njutit av allt mumsigt jag förtärt. Det är viktigt att göra det. Men just nu känner jag mig SÅ mätt på allt påskgodis, bullarna man smällt i sig, påskmaten och allt där till. Så det är lika bra att komma igång nu på en gång, känner jag. Medan jag fortfarande är sådär lagomt trött på mig själv och allt onyttigt, haha. Jag blir verkligen så trött och seg av att inte röra på mig. När jag har avstått fysisk aktivitet i en vecka så känner jag verkligen hur viktigt det är att få in det i min vardag. Jag blir så mycket piggare och gladare av att röra på mig. Samtidigt som det är bra att ha sina dagar och ibland till och med veckor för att påminna sig själv om det. Balans är viktigt, som jag brukar säga.

Det är många som frågat hur jag tränar och som jag sagt tidigare så försöker ju jag att variera min träning så gott det bara går. För att uppnå nya resultat så bör du göra något som du tidigare aldrig gjort för att inte vänja kroppen. Du ska hela tiden utmana dig själv. Det är a och o. Ibland kör jag intervaller, ibland spinning, ibland cross-trainer och sedan försöker jag köra alla muskelgrupper också. Ben, rygg, armar, axlar etc. Men jag har ju gått igenom detta så många gånger så de flesta vet säkert 😉 Men som en liten reminder bara! Hitta mer om min livsstil när det kommer till hälsa och träning under kategorin Health & fitness.

Ha nu en underbar start på denna härliga dag, så hörs vi efter promenaden <3

0

Comments are closed for this article!