SNAPSHOTS FROM STK MIAMI

36390_12877_fullwhiteunspecifiedimage9white

Eftersom ni ville att jag skulle göra som en liten guide med bra restauranger och liknande i Miami så fortsätter jag tipsa lite till. Detta är dock taget med mobilen.. Men hoppas det funkar ändå<3

Namnet säger allt STK som uttalas ”STÄJK”, hehe. Meat-lovers, det är bara att rulla hit när ni är i Miami på semester, då blir ni inte besvikna varken på portionerna eller smaken. Köttet var outstanding.

Här är det alltså fokus på kött men ni finner även lite fisk och skaldjur på menyn. Otroligt gott var det och detta är också en väldigt populär restaurang där borta. Det var en skön stämning och atmosfär med bra musik och härligt folk. Det brukar vara knökfullt där inne annars berättade Hanna som varit där innan, men vi gick dit en söndag och då var det ganska lugnt. Personalen var otroligt trevliga och vi fick kanske den charmigaste utav dem alla just den kvällen vi var där. Elio Elio, hette han!

Hit kommer jag gå igen nästa gång jag åker till Miami. Helt klart! Mums!

0

Comments are closed for this article!