ROSSANO FERRETTI

DSC_7197 DSC_7164DSC_7181DSC_7196DSC_7202 DSC_7174DSC_7182white DSC_7200 DSC_7193DSC_7191

När vi var på Casa Tua Lifestyle förra veckan så fick jag bordsplaceringen bredvid en väldigt välkänd man inom hårvärlden vid namn Marco Norma. Det är han som startat hårvårdsmärket Rossano Ferretti och även massvis av salonger runt om i världen. Blandannat i Milano, Maldiverna, Paris, New york, London, LA, Beijing.. osv osv.

Han berömde mig för att ha ett så fint tjockt hår och frågade om jag och Hanna ville komma till en utav hans salonger i Miami och få en Blow dry, och det ville vi ju såklart. Så i måndags besökte vi en av hans salonger som låg på en av våningarna av det flottaste hotellet jag varit på, Faena hette det. Allt var i guld och det stod en dinosaurie staty utanför hotellet som var gjort i äkta guld och framtagen av NASA om jag förstod det hela rätt. SÅ häftigt. Hela omgivningen var väldigt svår att fånga på bild men jag säger bara – Wow!

Det är inte varje dag man sitter och tittar ut över havet när man blir friserad. Hanna fick en styling och jag toppade och fönade mitt hår. Vi gick därifrån och kände oss som två riktiga prinsessor som vi blev behandlade! Tack Marco för att du tog oss till din salong och för att du gjorde din magi.

0

Comments are closed for this article!