CREATIVE

DSC_3717DSC_3130DSC_3415collage DSC_3201DSC_3175

När man bloggar på heltid som jag gör och har det som yrke så finns det en egenskap som man måste ha för att få det hela att rulla. Det är att vara kreativ och finna inspiration i vardagen. Oavsett om det är en regnig måndag i februari eller en solig dag på Hawaii. Det finns dagar då jag inte känner mig jätte-motiverad, men jag vill ändå säga att det är väldigt sällan jag känner att jag inte har någon inspiration alls, jag har nästan alltid någonting som ploppar upp i mitt huvud. Det är tur för mig, annars hade nog denna blogg inte varit så kul att läsa idag (6 år senare).

När jag kommer utomlands till exempel, blir jag helt till mig. Jag får idéer och kreativiteten bara flödar. Ibland kan jag bli så till mig att Kevin får säga åt mig att lugna ner mig. Jag ska ta bilder högt och lågt. Förstår ni då vilken tur det är att jag har det jobbet jag faktiskt har? Att få vara kreativ varenda dag, vilket jag älskar. Och det är tur att jag har honom som orkar med mitt fotande och ståhej varje dag. <3

Jag har fått den kreativa sidan av hela min familj. Alla är väldigt kreativa på sitt sätt och har alla sina idéer. När jag åker hem och hälsar på mamma och pappa i Dalarna så är alla engagerade i min blogg. Jag kan känna mig lite bortskämd för det. För att inte tala om hur mycket de ställer upp på mig och min syster och alltid har gjort. Min syster är den som kan ringa mig och ha idéer på bilder och även vara räddaren i nöden när jag behöver knäppa bilder här i Stockholm och inte har någon annan tillgänglig. Hon är den fotografen som förstår mig bäst. Hon är även den jag smsar och frågar ”Vilken utav dessa bilder tycker du jag ska lägga upp på instagram?” haha.

Ibland kan jag känna – Nej fy va tråkig min blogg är. Allt ser så likadant ut och går på repeat. Outfitbilder, frukostar, events och repeat. Jag vill ha strand, sol, bikinisar, strandsaronger, fruktfat, drinkar och härliga solnedgångar. Då hade jag kunnat delat med mig av så mycket roligare saker ur min vardag… Eller…

Jag tror inte det. Jag tror det är såhär 1. Man fungerar ju så som människa att man vill ha det man själv inte har. Det kanske är kul för mina utländska läsare som är van vid sol och bad varje dag att få ser hur livet här i kalla Sverige ser ut just nu. Här byter vi ut frukt-smoothisarna mot varmchoklad med grädde denna årstid. Det är så det funkar här!
2. Sen till er mina svenska läsare: Vill man inte läsa och se saker som man själv kan relatera något till? (en fråga till er). Hur en vardag ser ut i Sverige, man tränar, käkar god mat, man åker utomlands ibland, går på events, umgås med vänner osv.

Det är väl mixen utav alla unika tillfällen som blir rolig att läsa?

Detta var bara en liten tisdags-tanke som jag funderade på idag. <3

0

Comments are closed for this article!