LAST DAY

DSC_4104DSC_4089 DSC_4105DSC_4092 DSC_4106DSC_4095Thank you Andre Hamilton  for helping us taking  those pictures of us yesterday.

– Ã…h, vilken separationsångest vi hade från stranden igår.

Måste även berätta en sjukt rolig grej som hände innan vi skulle gå hem till rummet igår. Jag och Kevin låg och flöt runt på två flytmadrasser i poolen när det kommer fram en man iklädd vitskjorta och kostymsbyxor där det stod resortens namn på bröstet. Han vinkar in mig till pool-kanten och frågar om han får låna mig ett par minuter. – Självklart, svarar jag på engelska. Han presenterar sig och säger att han var Security manager och att han är här för att prata med mig angående något olagligt jag har gjort och att polisen är inblandad. Jag ivrig som jag ”vaa? Det är omöjligt! Då måste du tagit fel på person!!”   Då börjar han skratta.. och räcker fram handen och hälsar. Han jobbar  här på detta resort och att han har läst min blogg i över 1 år och följer mig på instagram sedan länge. Han berättade att han fick en chock när han fick se att jag befann mig här på Jamaica och inte nog med det till och med  på resorten han jobbar på. Han blev så glad över att se mig och berömde mig för mina bilder och arbetet jag gör. Jag blev alldeles rörd, vilken fin människa och vad världen är liten! Tänk att det finns folk på andra sidan jordklotet som faktiskt läser min blogg, det känns så himla häftigt <3 Han berättade även att han älskar att knäppa bilder så jag frågade honom om  han ville låna min  kamera och knäppa lite bilder på mig och Kevin efter stranden, och resultatet har ni ovan. Vi fick ett väldigt fint avslut med andra ord! Känner mig så glad ?

Nu ska vi packa väskorna och lämna vårt fina rum. Kommer sakna att kliva upp på morgonen och gå rakt ut på balkongen och se havet. Men detta kommer jag leva på länge! Vilken resa <3

0

Comments are closed for this article!