OUR BIKINI FIT 5 GIRLS BEFORE & AFTER PICS

1 PicMonkey Collage PicMonkey Collagew2Här kommer några av alla grymma resultat som vi fått lov av tjejerna att dela med oss av. Vinnaren är fantastiskt duktiga Alexandra som gått ner hela 10 kg på 12 veckor (se bild 3). Dom andra krigarprinsessorna heter Martina & Veronika och har båda två gjort en fantastiskt resa och förändring på endast 6 veckor med Bikini Fit.

Jag är så stolt över alla våra tjejer som deltar, ni är verkligen inspirationskällor till många där ute och även till mig själv. Ni är där, kämpar, är positiva och håller glöden uppe, bra som dåliga dagar. Det är så roligt och imponerande att se. Det är ett tecken på att alla kan, bara man vill tillräckligt mycket och bestämmer sig för det!

Nu kan ni som vill intresseanmäla er till Bikini Fit 6 som kickar igång i september. Gör det genom att skicka ett mail med ditt namn, telefonnummer osv till bikinifit@dflex.se !

Glöm inte bort ”Summer bodies are made in the winter”. HOPPAS VI SES!! Wohoo

0

Comments are closed for this article!