MY FAVOURITE PLACE

image
image
image
image

Bilder från helgen när för en gångsskull jag, Sandra och Kevin hade lagat middag åt mamma och pappa. En liten surprise efter att de slutat jobbet, hehe. Det va på tiden att det slapp laga mat utan bara sätta sig vid bords när de kom hem <3

Som ni kanske förstår så älskar jag att vara i Dalarna på sommaren. Jag menar, kolla bara hur mysigt vi hade det? Här ute på verandan satt vi och åt varje kväll långt in på småtimmarna i bara ben och en tunn kofta med utsikt över vattnet. Det här vackra stället uppskattade jag inte alls på samma sätt när jag bodde här för 4 år sedan! Man vänjer sig ganska snabbt vid allt fint man har runt omkring sig, det är viktigt att man inte tar allt föregivet och påminner sig själv ibland!! <3

Tillbaka i Stockholm. Nu ska jag ta en rask promenad och därefter blir det frukost! Nu är det bara 9 dagar kvar till Spanien också, wiiie.

God morgon förresten!! Ha en underbar start på denna soliga vecka så hörs vi snart <3

0

Comments are closed for this article!