RED BAG, RED ROSES

imageimageimageimageimageimageimage

Foto – Herman Caroan

Väska – Marc By Marc Jacobs / Shorts – H&M / Linne – Mammas gamla / Heels – Tiger Of Sweden

Idag ringde klockan på 05:40, jag gick upp, tog en powerwalk med syrran och nu sitter jag här och bloggar och käkar frukost. För mig ringer klockan nästan varje morgon vid den tiden. Det har blivit en vana och inte alls så jobbigt som det var för några år sedan. Jag älskar att komma upp i tid och få saker gjorda. Dagen blir att kännas såå mycket längre då. Hur som. Har massvis av grejer på schemat idag, vi börjar med en plåtning följt av ett besök och en inspelning på Nike Eventet och därefter ett välbehövligt frisörbesök hos Helen. Jag måste verkligen börja fixa iordning mig nu när jag insåg vad klockan var! haha. Vi hörs sen mina kära!

0

Comments are closed for this article!