MY PLANS

_A3A2581-som-smart-objekt-1_A3A2588-som-smart-objekt-1_logo_A31A2542-som-smart-objekt-1_A3A2527-som-smart-objekt-1PicMonkey Collage_A3A2582-som-smart-objekt-1

Foto – Jens B

Tights – Här /

Det   kändes så skönt att vara på banan imorse igen efter helgens bravader. Vi kom ju hem 04:30 på morgonen i måndags så det vart ingen träning igår om ni förstår vad jag menar, haha. Men imorse fick det bli en promenad innan kontoret iallafall och jag bara njöt. Det var så skönt att få röra på sig litegrann. Denna vecka är sista veckan för Bikini Fit innan vi tar sommaruppehåll vilket också känns väldigt skönt. Dessutom är det endast 2 veckor kvar innan jag och Kevin tar semester. Nu kommer jag bara träna när jag känner för det och NJUTA av att vara ledig. Inga måsten.

Det är inte bara sista veckan på denna BFIT5 termin utan det är även min sista dag på Modette-kotnoret, vilket känns väldigt tråkigt men spännande på samma gång. I augusti kommer jag köra bloggen och Bikini Fit 24/7, TJOHO!!

0

Comments are closed for this article!