ON THE ROAD

imageimageimageimageimageimage

Foto – Jens B.  

Dessa bilder tog jag och Jensa förra veckan.   Coola va?

God morgon godingar! Nu är det bara två dagar kvar till midsommar, solen skiner och jag håller på och kollar runt på olika recept för jordgubbstårtor. Snacka om att vara sugen, haha.

Igår hade jag en så himla mysig kväll med mina två bästa vänner. Efter Bikini Fit så åkte jag hem till Cornelia där vi käkade plockmat i massor, ni vet.. Brie, kex, oliver, salami, chorizo, halloumi, vattenmelon, kycklingspett.. you name it. Och sedan fick jag även fransarna gjorda av Alina. Hur lyxigt och mysigt? så nu är jag verkligen fin inför helgen. Gud va tacksam jag är över att ha er i mitt liv. <3

Nu ska jag återgå till att leta tårtor och svara på mail. Så vi hörs om en stund och då kommer det info kring Bikini fit utomhusträning i sommar. STAY TUNED!

 

0

Comments are closed for this article!