FRIDAY TREAT

image

Dessa godingar fick följa med mig hem igår. Det är alltså hemgjorda fudge!! <3

Idag vaknade jag upp till att solen sken in mellan gardinerna, fågelkvitter och blandat med min underbara pojkväns snarkande bredvid mig. Det är väl livet.

Så jag gick upp, mötte syrran och tog en mysig promenad runt hagaparken. Vilken miljö.   Vi gick bara runt och njöt, pratade om glada, positiva saker och hur underbart det är att sommaren är här.

Idag ska jag lägga mig i en park tillsammans med Hanna och käka picknick och sola. Sen blir det att svida om till partykläderna, för ikväll är det summerburst som står på schemat. Men innan dess ska jag ta med mig min bästa vän på en 2rättermiddag. Ja ni hör ju vilken fredag jag har framför mig!!

Ska någon utav er på bursten i år? I så fall ses vi däär!!

0

Comments are closed for this article!