QUESTION: TRAIN OR NOT TRAIN DURING THE SUMMER

imageimage

Jag fick en fråga angående hur mycket jag kommer träna i sommar och hur jag tänker kring det.

Som ni kanske förstår så älskar jag träning och tycker det är både roligt och att det faktiskt ger mig något. Jag rör på mig fem dagar i veckan så det hade ju varit lite konstigt annars, hehe. Även med tanke på att jag och Dflex håller i Bikini Fit, vilket har blivit till ett jobb.

Men på sommaren är jag ledig och då väljer jag inte att stå inne på ett gym och svettas, då är det semester och när man har semester tycker jag man ska göra precis vad man känner för och vill. Den timmen jag annars brukar lägga på gymmet, kanske jag spenderar i en park med picknick, vin och ostar istället. Det är sånt jag brukar känna för på sommaren och det är så livet ska vara. Man ska göra det man känner för och absolut inte känna några måsten. Jag kommer ju träna sen till hösten iallafall och då med världens energi efter sommaren!!

I sommar blir det: så mycket glass jag kommer åt, dricka vin med vännerna, käka god mat och bara njuta av den svenska sommaren. Den är ju alldeles för kort. Sen blir det säkerligen massvis av härliga springturer längs vattnet, intervaller och mysiga morgonpowerwalks ändå, bara för att det är härligt, jag älskar det (och för att göra plats åt lite fler godsaker), hehe.

Summan av kardemumman: Jag tränar när jag vill och gör vad jag känner för. Inget planerat. Vi tar det som det kommer!

Hoppas du som undrar känner dig nöjd med svaret på din fråga. <3

Hur kommer er sommar att se ut träningsmässigt?

0

Comments are closed for this article!