RECENSION: PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS

imageimage

Visst nämnde jag väl för några veckor sedan att jag har testat philips lumea hårborttagningsbehandling för hemmabruk? Jag har iallafall alltid varit lite skeptisk till sådant då jag inte tror det fungerar och bara är slöseri med pengar. Men eftersom jag hört fler som använt denna produkt så tänkte jag faktiskt dra tummen ur och testa den själv också, hehe.

Eftersom jag kan tänkte mig att flera undrar så tänkte jag köra en liten recension.

Vad är detta då? Jo, det är en IPL hårborttagningsmetod som som sänder skonsamma ljuspulseringar ned i hårsäcken och resultatet av detta blir att hårstrået lossnar naturligt och håråterväxt förhindras.

Jag som hatar avancerade och krångliga saker tyckte denna manick var supersmidig. Behandlingen tar 8 veckor totalt och du gör själva behandlingen ca 5 ggr innan du uppnår bästa resultat. Huden blir verkligen silkeslen och håller sig så i upp till 8 veckor med regelbunden användning. Perfekt nu inför sommaren tycker jag. Slippa stå med rakhyveln var och varannan dag.

Om ni också vill testa på Philips Lumea precision plus så får ni nu 10 % om ni anger koden: Philips10IPL när ni betalar. Klicka HÄR för att komma till sidan där ni kan shoppa den. Varm rekommendation!! trust me.

 

(Samarbete/sponsrat inlägg)

0

Comments are closed for this article!