TRUST YOURSELF +

image (16)image (40a)

Jag minns för ett tag sedan när jag stod inför valet och kvalet att göra någonting och jag frågade (som alltid) mamma & pappa efter deras råd. Då sa mamma ”Molly, man kommer bara ångra det man INTE har gjort men velat gjort här i livet” och pappa instämmer och säger ”och man ska göra det man tycker är roligt, för då gör man det så jäkla bra och då kommer det bli bra i slutändan”.

Jag tycker verkligen det är så himla sant.

Man lever förmodligen (vad vi vet?) bara en gång. Man måste våga ta chanser, riskera saker och våga ta sig utanför sin Comfort zone. Vågar man göra det så tror jag man utvecklas och växer otroligt mycket.

Jag är inte alltid säker på min sak och jag vet inte alltid att det kommer gå vägen. Men man måste våga testa. Tänk om du går miste om världens grej? tänk om det är den där lilla jobbförfrågan, de där ointressanta mötet eller känslan av att bli indragen i något man inte har någon som helst aning om SOM faktiskt kommer leda till DIN framtid.

Våga testa dig fram, våga misslyckas och våga tro på dig själv.

Fundera på det på lunchen idag <3

0

Comments are closed for this article!