MY MORNING +

DSC_7460

Jag är personligen inte så mycket för frukostar som innehåller mat. Jag är ju alltid sugen på yoghurt, bröd, juice, smoothie, frukt etc på morgonen. Men vaknar man upp sent och det blir ”brunch” så funkar det, tycker jag.

Idag vaknade jag iallafall upp och kände för en Omelett. Nu   sitter jag mätt och belåten på kontoret och redo för denna torsdag!!

PS. Jag märkte att vissa missförstod mig ang gårdagens inlägg gällande att jag inte gick på kostschemat. Såhär stod det ”eftersom jag måste vara pigg, alert och ha mycket energi att pusha alla tjejer på passen”.   Det jag menade är absolut inte att kostschemat är brist på mat, tvärtom. Det är oerhört energirikmat och MYCKET mat, väldigt ofta. Du äter alltså 8 mål om dagen och utesluter inga kolhydrater eller liknande. Det JAG menade var att fokusen för mig ligger inte på att JAG ska få resultat utan att våra tjejer som är med och kör ska få bra resultat. Jag vill finnas där för dem och pusha järnet samt ge råd och tips. Eftersom det är hårdträning för mig dessa veckor och detta kostschema inte är upplagt efter hur jag kommer träna så måste jag äta ÄNNU mer. Jag behöver inte tänka på vad jag stoppar i mig nu utan det tänker jag fokusera på till våren (jag har kört kostschemat 3 gånger). Inte för att jag behöver utan för att JAG tycker det är kul med resultat!

Jag formulerade mig helt klart lite tokigt i gårdagens text när jag läser det i efterhand, men 98% förstår hur jag menar. Men jag vill även att det sista 2% också gör det, därför vill jag göra rätt för mig och förklara för er då det är viktigt att ni förstår.

Ni som läser min blogg dagligen vet att jag har en väldigt sund relation till mat och kost. Jag äter vad jag känner för och tränar hårt. That’s it! Jag skulle aldrig marknadsöra eller leda in våra tjejer på någonting jag inte står för. Jag står för Bikini Fit och hela konceptet. Jag vill bara ert bästa! Så ligger det till, hoppas ni förstår hur jag menar. <3

0

Comments are closed for this article!