MITT UNDERBARA 2014 +

PicMonkey Collage

Min familj med vänner åkte iväg till Grekland och firade mamma och hennes vän samt njöt till max. Har nog aldrig ätit så många grekiskasallader som jag gjorde den veckan! hehe. Det var verkligen en helt underbar resa <3

DSC_4799

Jag blev tillsammans och flyttade ihop med Kevin. Mitt lyckopiller och min stora kärlek. <3

 

PicMonkey Collage

Jag fick ett så sjukt coolt erbjudande att få äran att göra en kampanj för ”sloggi” underkläder. Det är något jag sent kommer glömma! <3

11

Vi har utvecklat våran App Bikini Fit och skapat träningterminer ni kan anmäla er till där jag och Dflex är på plats och coachar er till era mål. Det har 3 dubblats storleksmässigt på bara en termin vilket känns overkligt och jag är så otroligt glad och förväntansfull. Vi har stora planer för 2015, STAY TUNED!  

PicMonkey Collage

Två gånger blev jag nominerad i Blog Awards 2014. I våras blev jag en av fyra finalister i årets modeblogg och i höstas vart jag en av fyra finalister i årets bloggraket. Det känns verkligen som en ära och så himla häftigt! <3

PicMonkey Collage

Jag var i paradiset tillsammans med my man. Det var verkligen så himla romantiskt och fint på alla sätt och vis. Dit ska vi åka igen, det vill jag lova <3

PicMonkey Collage

Jag har skaffat två grymma fotografer och börjat blogga på heltid samtidigt som jag sitter på Modette och skriver artiklar ett par dagar i veckan. <3

Vilket år jag har haft och ändå har jag säkerligen glömt att dela med mig av hälften och detta är bara en så himla liten del av allt. Men det är inte förens man verkligen blickar tillbaks man faktiskt förstår hur coolt det är hur mycket som kan/hinner hända på ett år. Jag är tacksam för varje dag, timme och minut. Det här året har verkligen varit fantastiskt! Tack alla som varit med och gjort det till det. <3

0

Comments are closed for this article!