YESTERDAY’S PANCAKE DINNER +

DSCN1603 DSCN1605

Vi avslutade denna helg med en liten firning att vi nästan fått klart det mesta i lägenheten med pannkaksmiddag framför I am a legend igårkväll. Gud va mysigt vi hade det, jag och min fina kille.

Jag tänkte även passa på och säga det till er som tänker ” amerikanske pannkakor, nutella, sirap? håller inte hon i Bikini Fit träningen?” – Och yes, that’s right. Jag kör på som sjutton och tränar för fullt, kör dock inte efter kostschemat nu i höst utan kör igång med det till våren. Pushar   & peppar dock alla våra fantastiska medlemmar som kör efter det! dom är verkligen grymma och eftersom jag själv kört & kommer köra samma upplägg kan verkligen tala gott om det. Vilka resultat dom kommer få, mina fina bikini fit tjejer! ikväll kör vi igen. WOHOOOO!!

0

Comments are closed for this article!