BIKINI FIT AUTUMN 14 +

hallPicMonkey CollagePicMonkey CollagePicMonkey Collage12

Vad ska man säga… DÃ… VAR DET DAGS IGEN DÃ…!!!

Efter att jag och Dflex skapade Appen Bikini Fit och den hamnade på 1:a plats på Appstore Sverige efter bara en dag så förstod vi ert intresse för just våran träning. Appen håller sig än idag nästan 2 år senare stabilt kvar på topplistan. Vi blev/är helt chockade båda två hur snabbt det kunde gå, det gick som en raket.

Kort därefter fick vara med i en intervju på Aftonbladet och TV 4 Nyhetsmorgon. Vi tog tag i saken och tänkte att, Detta måste vi ju gå vidare med. Vi startade därför utomhusträning i Humlegården i våras, Bikini Fit In The Park.  Det blev succé med grymma resultat på våra tjejer och även stora på mig själv. Vi var ett så sjukt härligt gäng och efter varje träning kände man verkligen ren lycka på hög nivå! jag är så otroligt glad & taggad på att köra igång detta igen och att få träna tillsammans med er i höst, hjälpa varandra till att nå våra mål, göra en förändring och på köpet ha så sjukt kul. Tillsammans gör vi det!!

Nu har ni alltså chansen igen att vara med och köra Bikini Fit-träning tillsammans med mig & Dflex i höst/vinter. Vi kommer denna gång som ni kanske förstår Självklart köra inomhus, hehe!

Att vi nu i höst kommer att köra i en lokal (pga kylan) känns faktiskt skitkul även om parken var fantastisk. Nu har vi musikanläggning(!!), mjukt underlag och ett träningsupplägg som är outstanding. Vi kommer även nu att köra 2 pass i veckan!

Första passet är gratis, så med det passet så är det 15 pass.

Start:  6 oktober – 24 November
Pris:  2495 kr/Per termin (14 pass + kostupplägg)
Tid: 19:00-20:00
Plats: Lokal i centrala stockholm (återkommer om mer info)
Dagar: Måndagar & Torsdagar

Gå in & anmäl er  genom att skicka ett mail med era uppgifter till bikinifit2014@gmail.com och klicka  HÄR  för att gå till betalningssidan.

Är ni redo för att se en förändring? NU KÖR VI!!!

0

Comments are closed for this article!