ANSWERS +

DSCN0714

Kärlek, Familj och Relationer

Har du och din pojkvän köpt lägenhet eller ska ni hyra? Är  ju så himla  dyrt att bo i Stockholm.

Svar: Vi hyr.

Hur och när träffades du och din pojkvän?

Svar:  Du kan läsa mer om hur vi träffades etc, HÄR  http://mollyrustas.com/2014/05/03/man/

Hej molly! Har du några smeknamn och vem är din bästa vän?

Svar: mollsan, boppen, molekylen, annars brukar jag oftast få heta Molly om inte Kevin anropar ”älskling” då, hehe. Min bästa vän heter Cornelia, sedan skulle jag även säga att min syster Sandra är min bästa vän också.

Berätta mer om ditt nya boende med din kille! Har ni redan hittat lägenhet, och isåfall hur gick det till? Eller ska han flytta in hos dig, och Sandra flytta ut (det kanske hon redan har gjort?) osv, berätta!

Svar: Sandra och hennes pojkvän bor kvar i våran och jag har flyttat till Kevin. Han hade en lägenhet sedan tidigare, så vi har inte behövt letat lägenhet nu!

Hur gammal är din kille?

Svar: 22 år

Vem är han?

Svar: Min pojkvän? Förstår inte riktigt hur du menar, men han är en kille på 22 år som heter Kevin. Min diamant!

Vad hände mellan dig och din och din pojkvän som gjorde att det tog två år för er innan ni vågade satsa?

Svar: Som jag skrev tidigare i inlägget ”My man” så blev det lite stormigt på vägen och det hände lite grejer som kom emellan oss. Men det skulle vara vi och så blev det, helt enkelt. Detaljerna håller vi för oss själva 🙂

KLÄDER, VARDAG, SKÖNHET & ÖVRIGT  

Bästa tips för att bli motiverad till att köra hårt i skolan, haft en helt ledig sommar och noll motivation till att dra igång. Och jag vet att jag måste bli motiverad för att plugga på universitet är intensivt och utan motivation går det inte. Kanske bara är något innan det drar igång, vet inte hehe.

Svar: Gör plugget till en rolig och mysig grej. Sätt dig inte alltid hemma i soffan med laptopen och plugga tills du somnar, sätt dig i någon annan lugn, inspirerande miljö. Testa på ett mysigt kafé eller kanske en hotell lounge. Köp en kaffe och belöna dig med någonting gott. Dröm dig bort och tänk på framtiden, när du ser dig själv göra det du sitter och pluggar röven av dig till nu. Det kommer vara så fruktansvärt värt det. Jag brukade tänka såhär när jag gick på gymnasiet och hade mycket plugg ” Okej, nu pluggar jag stenhårt tills kl 20:00, sen får jag göra… blablabla”. En till viktig sak, lägg undan mobilen när du pluggar, det distraherar både dig och ditt arbete. Sist men inte minst nu då, följ en serie som handlar lite om ”plugget”, då kan man få mer inspiration och motivation. Typ Gossip Girl, One three hill eller varför inte kolla på dom framgångsrika kvinnorna i Sex and the city. GOOD LUCK YOU ROCK!!

Hur var du när du gick i grundskolan.. Alltså lågstadiet, mellanstadiet & högstadiet? (Tex. Stökig, tyst, pratig osv) kan du lägga upp bilder från den tiden?

Tack för världens bästa blogg, du är gryyyym! 🙂

Svar: I lågstadiet och mellanstadiet var jag liten och blyg, haha. Jag sa inte speciellt mycket. Efter att lärarna däremot hade pratat med mig och mina föräldrar på kvartsamtalet om att jag måste våga prata mer så vart det en jäkla fart i munnen på mig, haha. Jag har aldrig varit stökig, men däremot väldigt pratig och fnittrig tsm med mina tjejkompisar, det började nog på högstadiet.

Jag har en ekonomifråga (och nej, jag tänker inte fråga hur mycket du tjänar i månaden.) utan hur du ser på sparande, hur mycket du sparar osv. Jag är urusel på att spara pengar, kommer alltid på olika anledningar till att få slösa pengar. Och får ofta höra ”ha en tävling mot dig själv”, ”bestäm dig” osv. Men det verkar inte funka tyvärr haha. Så, hur tänker/gör du? Tack gör inspirerande blogg fina du <3

Svar:  Jag försöker att lägga undan lite i månaden, hur mycket det blir är väldigt varierande på utgifterna just för den månaden. Men jag tycker det känns kul att spara pengar och att för varje månad se att det klirrar till lite i sparkontot. Du får ju tänka att du ”ger dig själv pengarna” och att du kommer kunna använda dom till något vettigt, roligt och bra vid ett senare tillfälle. Om du har en fast månadslön tycker jag att du ska lägga upp en rimlig budget på hur mycket du kan lägga på mat, kläder, nöjen ev. hyra etc. Resten bestämmer du dig för att du ska spara, VARJE MÃ…NAD(!). Ha den inställningen på din bank så att direkt när du får din lön så sätts dom sparpengarna över automatiskt till ditt sparkonto. Då kan du ju inte spendera mer pengar än vad du har på ditt kort, så att säga 😉

Vad är ditt drömjobb? 🙂

Svar: Drömmen är att få designa ett plagg och det är någonting jag vill ska gå i uppfyllelse. Jag tror på mig själv och att det är någonting jag tror jag skulle göra väldigt bra, om man får säga så!

Har du körkort? Om inte, håller du på med det?

Svar: Nej, sega jag!! nejdå, men såhär är det. Jag har gått utbildningen och allting, men jag var ju 17 år när jag flyttade till stockholm och hade ingen här i närheten att övningsköra kontinuerligt med. Och eftersom jag bor i innerstan så har det aldrig känts som någon brådis. Men däremot så har jag kommit underfund med på senaste tiden att det är någonting jag ska ta tag i. Ett körkort ska man ha och det är ingen idé att skjuta upp det!

-Hur mycket läggar du på skor/kläder/smycken i månaden skulle du tippa på?

Svar: VÄLDIGT olika. Vissa månader knappt någonting alls och vissa lite mer, beroende på vad man köper såklart. Mellan 1000-5000 kr kanske! Kläder är ju lite av mitt yrke kan man ju säga.

Vad ska du rösta på i valet? 🙂

Svar: haha åh, du frågar just nu den mest ointresserade tjejen när det kommer till politik. Men jag har faktiskt inte bestämt mig, det känns väldigt rörigt just nu! Vad ska du rösta på? 😀

Hur tänker du på din stil?

Vad har du för tankar när du väljer kläder?

Svar: förstår inte riktigt frågan med ”hur tänker du på din stil” men jag ser den som Min egen. Följer inte modet slaviskt utan tar på mig vad jag känner mig bekväm i och tycker är snyggt. Mina tankar när jag väljer kläder är att det ska ha en röd tråd. Jag mixar oftast inte fler än högst 3 färger i en outfit om det inte är en flerfärgad tröja då vill säga, hehe.

Är nyfiken på dina framtidsplaner. Ska du plugga? Ã…ka utomlands? Vad har du för planer de närmsta 5 åren? 🙂 Och tror du att du kommer att bo i Sverige?
Kram

Svar: Det är jag också, kan jag säga. Haha! Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt ingen aning förtillfället. Men jag känner mig ändå rätt lugn med det för jag vet att allting kommer att falla på sin plats så småningom. Att åka utomlands och resa vet jag att jag definitivt kommer att göra iallafall. Jag vet att jag har 5 väldigt händelserika, avgörande och spännande år framför mig. Mitt mål är att jag ska ha utvecklats mycket det här 5 kommande åren, jag tror att jag kommer ha fått svar på en del saker jag funderat över och velat testa på. Förhoppningsvis ska jag kunna skriva ”Check” på något utav dem punkterna!  Jag låter nog helt enkelt tiden och tillfällena avgöra. Luddigt svar, men jag känner mig lika confused själv så jag hoppas det duger! hehe.

Vad använder du för kamera och objektiv? redigerar du bilderna? om du gör med vilket program då? 🙂 kram!

Svar: Jag vänder Nikon D5200 med ett 55-300 objektiv. Redigerar bilderna i photoscape eller pixlr.

Har du komplex över di n längd? Jag är själv lika lång (kort) som dig och i vissa situationer så tycker jag det är så fruktansvärt jobbigt. Om inte, har du några andra komplex? Och tvärtemot, finns det något du är väldigt nöjd över med dig själv? 🙂 Du är en stor inspirationskälla, och sjukt vacker!

Svar: Nej jag har inga komplex över den eftersom jag alltid varit kort och aldrig känt på någonting annat. Jag trivs med min längd och att kunna ha världens högsta klackar och vara kortast i gänget ändå, haha.
Jag har nog inga sådär stora komplex överhuvudtaget direkt, det kan väl vara småsaker som att jag ogillar mina tår för att jag tycker fötter är så äckliga (hehe)
Jag är nöjd över min hy, har haft turen att inte få så mycket finnar/knottror etc.

Har du ett bra självförtroende? I så fall, har du alltid haft det eller har det kommit senare?
Du är grym! kram

Svar: jag har ett bra självförtroende, men heller inte överdrivet bra. Det är ingenting jag alltid har haft utan som kommit med tiden. Jag tror det är någonting man får jobba på, ingen föds nog med världens bästa självförtroende.

Vad är det bästa med Falun och vad gillar du att göra när du är där?

Svar: Att det är en väldigt mysig stad med otroligt mycket roliga minnen. Eftersom det inte händer världsmycket där för mig (nuförtiden) så gillar jag mest att bara vara hemma, umgås med familjen, träffa gamla vänner, ta en fika på stan och spatsera runt lite.

Har du permanentat ditt hår?

Svar: Nej det har jag inte! det är självlockigt.

Favorit godis?

Svar: Choklad, alla dagar i veckan.

tycker du man bör åka själv på språkresa eller med en kompis? i vilken ålder va de flesta på skolorna?
vad använder du får hudprodukter? parfym?
när du gjorde spraytan innan Grekland, höll färgen hela veckan då? trots mycket bad?
kan du lägga upp mer bilder på hur din lägenhet ser ut? skulle vara kul!

Svar: 1. Det är ju helt klart roligare med ressällskap, men du kommer nog lära dig och få ut mer av att åka själv. Både när det kommer till Engelskan och att växa som individ.
2. Jag använder Lumene dagkräm och sminkborttagning.
3. Nej det höll endast i några dagar eftersom man badar så mycket.
4. ABSOLUT, vi håller på för fullt och det är inte klart än. Men det kommer bilder såfort vi är klara, I PROMISE!

Tips på höstmode?
Tips på nyttig efterrätt?

Svar: Mycket oversize & skinn.
hallon kesella med varma bär, gino fast med sockefri choklad eller varför inte fruktsallad.

Har du några hudbristningar? Bryr du dig om andra har det? Har nämligen det själv 🙁

Svar: Nej det har jag faktiskt inte. Något jag är tacksam över men något man heller inte ska skrämmas över att ha. Se det som något unikt som bara du har och bakom alla hudbristningar finns det alltid någon liten historia.

Hur ser en helt vanlig dag ut för dig? 🙂
Tack för en asbra blogg!

Svar: Klockan ringer 07:30, kollar igenom instagram och mailen. Därefter klär jag på mig och kilar iväg ut på en powerwalk eller till gymmet. Kommer hem, käkar en stor frukost, sätter mig och bloggar i kanske 5 timmar, eventuellt något möte, träffa någon vän eller så. Annars väntar jag in K efter jobbet och då brukar vi dra och köra ett till gympass. Sen hem, laga middag, varva ner i soffan och kolla serie och bara mysa. Så kan en vardag se ut för mig!

Hej, Jag undrar bara vad du gör med ditt hår/ vad du har för produkter i? Ditt hår (och du) är underbart!

Svar: schampo & balsam is the answer. Även fast jag är utbildad frisör så borde jag bry mig väldigt mycket om värmeskydd, inpackningar, olika schampo-typer etc, men ska jag vara helt ärlig så köper jag från Ica eller kicks. Nu använder jag en kräm som man har i håret efter duschen som heter Unique1 som är bra för frissigt hår blandannat, den har jag dock köpt hos min frisör. TACK FINA DU!<3

Hej! Älskar din blogg! Jag undrar vad du använder för smink produkter och vad för märke. Kan du lägga ut bilder på de du använder till vardags kram!

Svar: Tack, va glad jag blir 😀 Jag använder olika. Just nu mascara från Lumene, CC cream från Loreal, penna från YSL, puder från Isadora.

Har du några tips på bra hårprodukter du använder. Jag har stora lockar narurligt och vill ha det så när jag går ut också men får aldrig iordning på det. Älskar ditt hår, hur gör du helt enkelt? 🙂

Svar: jag har också självlockigt hår (vågigt/svall) och jag skulle tipsa dig om att tvinna lockarna efter att du duschat och föna dom i en tratt. Släng i lite mousse också vettja! LYCKA TILL

Hur fixar du vanligtvis ditt hår (dvs. Plattar/ lockar på morgonen etc)?

Svar: antingen fönar jag det om det är nyduschat eller så låter jag det bara vara och självtorka. Om det är tråkigt och livlöst kan jag göra en fläta, det funkar alltid 😀

Blir du inte fläckig när du gör spraytan? Jag har gjort det och mina händer blev jätte fula och på vissa ställen blev det fläckigt.

svar: Det kan ha att göra med att du är torr där eller att du haft parfym/deo/kräm etc där innan. Jag har aldrig blivit fläckig direkt efter. Efter några dagar blir man ju däremot lite fläckig eftersom det är som en slags ”färg” du sprutar på. Sedan duschar du och lite färg rinner av osv, det är klart det inte håller så jättelänge. Jag skulle rekommendera att göra en spraytan till något speciellt tillfälle 🙂

Hur ofta spraytanar du dig? har du några speciella skönhetstips? taack för en grym blogg!

Svar: Det är lite olika, i mån av tid. Men oftast en gång i veckan har det blivit nu på senaste tiden!

Kan du tipsa på art man kan hitta snygga höst jackor?

Svar: Jag är faktiskt själv på jakt efter just den perfekta höstjackan, men har inte hittat någon ännu. Men Zara har fått in en del, JC kan ha, h&m trend, Kollat river island? Om inte annat har du alltid nätet.

Hur länge har du bloggat?
dina favorit bloggare!
Bloggtips – hur man får en bra blogg! ( allt från uppdatering till bilder… )
Dina bästa ”outfits – photoshoot” tips?
Snyggaste outfiten du har haft på dig?
Tips på butiker du brukar shoppa i i STHLM/ andra som är bra ( och passar budget under 500 kr )
DU har världens bästa blogg!!

svar: 1. I snart 5 år tror jag det blir.
2. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt ingen. Hinner knappt gå in och läsa några andras bloggar än min egen tyvärr, hese. Däremot gillar jag att följa blygare från andra länder på intsagram
3. Antingen handlar det nog om snygga, inspirerande bilder med kvalité eller också handlar det nog om att man har ett väldigt spännande och intressant liv. Hitta din nisch och skapa den bloggen du själv skulle vilja läsa!
4. Miljön runt omkring är viktig
5. hmm, svår fråga. ALLT är snyggt såklart 😀 haha!

Planer på nästa resa?

Svar: oj, jag ar inget inplanerat direkt. Men skulle vilja åka till USA igen, men är också sjukt sugen på Dubai eller typ bora bora.

Hur lång är du? 🙂 Och tycker du det är svårt att hitta kläder när du är så ”liten”? Jag har jättesvårt med t.ex. klänningar då dom oftast är alldeles för långa, och många tröjor kan vara sjukt bylsiga även fast det är den 34:a.

Svar: 1,58 cm. Jag brukar faktiskt ha turen att hitta på ganska bra och passande kläder för min storlek ändå trots att jag är lite kortare. I värsta fall kan man ju sy upp klänningen eller fynda på barnavdelningen, hehe. Men det är ju som du säger ibland sitter det ju inte riktigt ”som det ska”, men det funkar!

Hej! Undrar bara vart i Grekland och vilket hotell du och din pojkvän var på? Såg jättefint och mysigt ut 🙂

svar: Vi var på Mykonos och hotellet hette Saint John Villas & spa.

Ny läsare här, vad jobbar du med förutom bloggen då och bikinifit :)? Jätte bra blogg, verkligen keep IT up tjejen!!!!

Svar: Ã…H VA KUL, VÄLKOMMEN!!! jag jobbar extra på Jlindeberg.

Vad tycker du man ska satsa på för kläder i höst?

Svar: jag tycker man ska satsa på vad man själv tycker är snyggt och känner sig snygg i, då utstrålar det självsäkerhet och trygghet. Men själv kommer jag satsa på mycket tjockstickat, skinnhandskar, höga skinnstövlar, ett par schysta solglasögon, en grym väska och en kappa. Det är oftast accessoarerna som gör det.

Hej! ÄLSKAR din blogg!! Du är så sjukt fin och dina kläder är underbara. Skulle var jätte kul om du kunde visa lite höst outfits. Kärna vardagliga och festliga. Kanske någon outfit med byxdress? 🙂

Svar: Ã…H VA KUL att du gillar den!! Höstoutfits kommer ni få ta del av nästan varje dag här på bloggen så stay tuned.

Hej molly! Har du några smeknamn och vem är din bästa vän?

Svar: mollsan, boppen, molekylen, annars brukar jag oftast få heta Molly om inte Kevin anropar ”älskling” då, hehe. Min bästa vän heter Cornelia, sedan skulle jag även säga att min syster Sandra är min bästa vän också.

Hur många timmar i veckan jobbar du på Ã…hléns city? Heltid, deltid?

Svar: Olika, men ungefär 100 timmar i månaden.

En fråga angående din spray tan. Du som tränar så pass mycket, vilket jag också gör, försvinner de inte fort då när man tränar och svettas och duschar så mycket? Älskar färgen du får av de, himla vacker!!!
Kram!!

Svar: Jo den försvinner snabbare eftersom sportbhn skaver, du duschar varje dag och svettas. Men färgen är SÃ… fin sålänge den varar 😀

Vilken skola går/gick du i?

Svar: Jag gick på Haraldsbogymnasiet i Falun innan jag bytte till cybergymnasiet här i stockholm. Nu har jag gått ut skolan 🙂

Var är din ”enjoy Coca cola” tröja från?

Svar: Primark i london.

Din blogg äger och du är himlans cool! Jag undrar vad du gör med ditt hår för att få det så stort och mycket volym i det?! Du är såå vacker!!

Svar: Till att börja med, tack snälla söta du! gud va glad jag blir för allt fint ni säger.<3 Nu till din fråga: Mitt hår är stort i sig själv, jag har väldigt mycket volym och ett stort hår, helt enkelt. Kevin brukar kalla mig för trollungen och mina kollegor på jobbet för ”Lejonmanen”. Så det är helt enkelt så där av sig själv!

Skulle du kunna dela av dig av massa inrednings bilder och tips!? Då jag och pöjken min också ska flytta in i en lägenhet.

Svar: det kommer så fort att vi fått iordning här i lyan så lovar jag er massa inspo och tips 😀

Vad tycker du att man ska köra på för skor i höst/vinter?

Svar: Boots, Stövlar eller kängor 🙂

Kan inte du ta en skärmavbild på din iPhone. Så man får se hur din hemskärm och allt ser ut?

Svar: haha jovisst kanske jag kan göra det 😀

Vad har du i din väska?

Svar: mobil, plånbok, lite smink, hörlurar, parfym, hårsnodd & hårborste.

Favoritlåt/låtar just nu? Vad lyssnar du på för musik för övrigt? 🙂

Svar: Chandelier – Sia, Knock you out – Bingo players (hardwell remix, heads will roll – yeah yeah yeahs, Tidal wave – SUb focus

Hej molly! Var ser du dig själv om 10 år? Berätta om dina framtidsplaner!

Svar: Den här frågan är så himla rolig men så rackarns svåååår. Jag gör den kort nu.. Men jag kommer förhoppningsvis bo i en vacker stor lägenhet tillsammans med min man (eller sambo) och mina kanske 2(kanske bara hunnit med 1?) små knoddar. Jag har utvecklats i mitt arbete men siktar fortfarande uppåt! har mysiga fredagskvällar med familjen och har ofta besök av vänner och familj. Njuter av allt det fina i livet och spänd på allt vad det har att erbjuda.

Skulle du kunna tipsa om väskor inför hösten, som är relativt stora så man får plats med dator m.m.

Svar: Jag tycker zara har fått in mycket fina väskor på sistone annars har river island supersnygga, Tiger har coola skinnväskor också, MK har fina färger. Ralph lauren’s är också superfina.

Jag vill bara säga att jag tycker jätte mycket om din blogg och dina varierande inlägg. Fortsätt så!! <3 nu till min fråga. skulle du kunna ge lite tips på hur man klär sig med en kurvig men ändå atletisk kropp vilka kläder som passar osv + vilka färger som går ihop med en olivfärgad hudton tack på förhand!! <3

Svar: Ã…h, tack tack tack!! det värmer så. Det är väldigt svårt för mig att sitta här och tycka när jag inte ser dig framför mig. Men jag tycker inte att det låter som att du ska ha några problem i att klä dig i vad som helst. Ta på dig vad du känner dig bekväm och snygg i, det är då den där avslappnade och självsäkra utstrålningen kommer. <3

Hej! Skulle du kunna visa en tydlig bild på din nyklippta frisyr (fram och bak) ? såg att du nyligen klippt dig och såg så snyggt ut! 🙂

Svar: Jag har inte direkt sådär framifrån och bakifrån, men kolla in outfitbilderna så ser du nog ganska bra 😀
Har du några skönhetstips som du använder? Några som du kan dela med dig av?

Svar: Jag har nog inga andra skönhetstips än vad som flesta andra tjatar om, hehe. Men drick mycket vatten, rör på dig, njut av livet, skratta och LE. En till sak är att alltid försöka hålla håret någorlunda fräscht, då känner jag mig alltid mycket finare sålänge håret är fint 😀

Din hy och hela du strålar 🙂 vad använder du för produkter till ansiktet? Din hudvårdsrutin 🙂

Svar: TACK!! <3 jag använder Lumene sminkborttagning och dagkräm. Tvätter ansiktet morgon & kväll, annars har jag inget annat speciellt att dela med mig av.

hur gör man för att sluta jämföra sig med andra?

Svar: Kolla på dig själv, hur ska du kunna jämföra dig med någon som har en helt annan bakgrund, utsida, insida och liv överhuvudtaget. ALLA är olika och ser olika ut. Det är just det som är det fina. Du borde läsa inlägget jag skrev om just att jämföra sig med andra HÄR

hur hanterar du dagar när du inte känner för att gå upp? tex. en ”ful-dag”, när du vaknat på fel sida, har ngt du oroar dig över på dagen etc. jag tror alla har dagar vi bara vill stanna i sängen, hur gör du? händer det dig?

Svar: Sådana dagar har ALLA och det är helt normalt. Du får tänka att det faktiskt är just dom dagarna du växer som människa och blir en starkare individ. Gå upp ur sängen, ”Do your thing” och sedan var det klart. Du kommer knappast må bättre av att ligga och fundera och tänka ut miljoner anledningar till varför det känns så tråkigt/jobbigt etc. Tvärtom. Tänk att imorgon är det gjort, då är det en ny dag så nu gör jag det här. <3

vad tycker du en ultimat hemmamyskväll innehåller?

Svar: hemmkvällsgodis, film/serie, tända ljus, täcket i soffan och någon att vila huvudet mot.

Vad använder du för kamera när du tar outfitbildet och frukost/matbilderna, är det samma? Även hur redigerar du dina bilder? Jättehärlig blogg!

Svar: Nikon D5200 till outfitbildern och Nikon coolpixP340 till annat 😀

Hej fina du! Jag undrar vart din fina bikiniunderdel (som du har på bilden ovan) kommer ifrån!

Svar: den är from cubus!

  Träning & Hälsa

Hur ser ditt dagliga intag ut? Alltså vad brukar du äta till frukost osv? Och hur många gånger i veckan tränar du? Kör du på cheatdays ibland? Tacksam för svar!

Tack för en grym blogg Kram:-)

Svar: Som jag sagt tidigare så är jag inte så komplicerad när det kommer till mat biten. Beroende på när jag går upp på morgonen så äter jag alla måltider. Dvs, frukost, lunch, middag. Frukosten brukar bestå av grekiskyoghurt med granola eller någon smoothie. Lunchen brukar vara enkel, kan vara Kycklingsallad, soppa etc. Middagen brukar se rejälare ut, kyckling/lax och ris/potatis. Jag kan även käka mellanmål och kvällsmål beroende på hur hungrig jag är och hur mycket jag tränat. Jag tränar fem dagar i veckan, ibland två pass om dagen (en pw och ett styrkepass) och ibland en gång om dagen. Jag brukar käka godis och sådant skräp på helgerna, jag försöker alltså hålla mig ifrån sötsaker på vardagarna. Tack själv för en bra fråga!!

Blir det någon Bikini fit in the park i höst? Kram

Svar: SJÄLVKLART. I höst blir det dock ”Bikini Fit in the Hall”, vi kör alltså inomhus i en hall. Kommer bli så jäkla grymt och en sådan härlig stämning med pepprande bra musik och ett bra underlag. Det känns också grymt att vara ute i så god tid inför sommaren eftersom det är nu du bygger upp det du sedan kommer se resultat på i vår/sommar. Mer info kommer på bloggen inom kort. Du kommer väl?! 😀 Kram

Vad är det för låt som spelas i Bikini fit-appen? 🙂

Svar: Vet du vad, jag har faktiskt ingen aning om vad den heter. Jag ska kolla upp det!
vad tycker du om lchf? jag inspireras så mycket av dina tränings- och matbilder.. jag är dock kraftigare byggd än dig och har massa kilon att gå ner, alla säger att lchf går fortare och effektivare, vad har du för åsikter? tack på förhand!

Svar: LCHF är ingenting jag testat eller någonsin kommer att testa. Jag ska heller inte uttala mig om att det inte funkar för det gör det säkerligen eftersom många kör eller körde efter det. Alla dieter funkar ett tag tills dess att man vill börja äta vanligt igen, då reagerar kroppen. Om man nu ska köra efter LCHF så tror jag det gäller att man är väldigt påläst och käkar RÄTT fetter och inte trycker i sig en massa bearnaise sås och grädde varje dag, för då har man missuppfattat det hälsosamma med det hela (om man nu tycker att det finns något hälsosamt i just LCHF). Jag var inne i en period då jag testade käka på ganska många olika vis, (skippade kolhydrater, socker, mejeriprodukter, frukt etc). Efter alla dom olika sätten jag testat så har jag fått ganska mycket kött på benen gällande hur MIN kropp fungerar. Jag vet vad som funkar på mig och vad jag mår bäst utav. Jag tror det bara handlar om att ha en balans i sin kost och mixa det med en sund livsstil när det kommer till träning.

Käka bra fetter, bra kolhydrater, mycket grönt och protein så kommer du inte behöva gå efter något kostråd mer än om du vill köra en lite striktare kostplan inför något speciellt. Då är det en helt annan femma. Kroppen behöver allt!

Är en macka onyttig frukost?

Svar: Jag sitter och äter Danskt rågbröd med paprika i skrivandetsstund så NEJ, en macka är inte onyttigt till frukost. Men det beror ju helt på vad man jämför med, såklart. Det som är ”onyttigt” i bröd är ju i sådana fall Vetemjölet. Om man nu gillar att äta bröd varje dag till frukost så kan man ju välja surdegbröd eller rågbröd istället för formfranska om du förstår vad jag menar! Just vetemjöl är ju faktiskt inte det bästa för kroppen. Men i rätt mängd så är det ju inga problem!!

Vad ska man äta efter träningen om man inte orkar ställa sig och laga riktig husmanskost?

Svar: släng in några laxfileer i ugnen och pensla över lite pesto och koka ris, eller stek kyckling och rosta sötpotatis i ugn.

Hej!
Jag ska på måndag börja med xtremefit rookie och undrar om du tror man kommer få en viktnedgång eller nå sina mål lätt? Du har väll själv varit med på någon xtremefit? Och vad jag ska tänka på de 6 veckorna jag håller på med det här för att nå de resultat jag vill?
Kram

Svar: Det tror jag absolut du kommer att göra, all träning är bra träning. Jag har ju dock själv aldrig gått på Xtremefit utan kör ju Bikini Fit tillsammans med Dflex. Där får vi iallafall GRYMMA resultat på våra klienter. Så kom och testa på Bikini Fit med oss i höst så ska du få se på resultat 😀 KRAM

Skulle vilja veta hur en vanlig dag ser ut för dig 🙂 kosthållning, rutiner, skönhetsrutiner osv 🙂 kram

Svar: Jag hänvisar dig till fråga 1 där jag svarat på dina frågor. KRAM

Hur ser dina vanligaste tränings program ut?

svar: Morgon Pw, följt av styrkepass på kvällen. Kör olika muskelgrupper varje dag. t.ex. Måndag – Ben, Tisdag – Axlar & biceps, Onsdag – Mage & triceps, Torsdag – Rygg

Kan du berätta om hur du tränar och om du kanske kan ge tips på hur man förbränner fettet vid låren, och hur man bör äta OCH träna för att få bort fettet vid magen och för att få magrutor. Du är min förebild, varje gång jag vill ge upp när jag varit på gymmet, så har jag tänkt på dig!! Bäst är du <3

Svar: Till att börja med, va glad jag blir för dom fina orden. TACK snälla söta du <3 Nu till dina frågor. Just det där med att punktförbränna är väldigt svårt och jag skulle kunna säga att det är nästintill omöjligt. Däremot kan du träna olika muskelgrupper för att ”tighta till” just det området och för att snabba på processen litegrann. Annars handlar allting bara om kosten och att du rör på dig. Spring intervaller, jogga, kör powerwalks innan frukost, do squats & situps. Ge aldrig upp, kämpa på när du väl kör men glöm inte heller bort att vila! det är viktigt. LYCKA TILL

Hur gör du med träningen när du jobbar? Tränar du före eller efter?
Hur ser din träning och kost ut? Följer du något eller kör du bara som du känner?
Kan du inte lägga ut lite mer recept på både hälsosamma maträtter till veckorna samt något man kan unna sig med på helgen.
Kram!

Svar: 1. Jag tränar innan jobbet. 2. Jag äter just nu vad jag själv känner för, laddar upp och fyller på depåerna inför en höst & vinter fylld med träning. 3. Jovisst kan jag försöka att börja med det. Kram!

Hur ser du på träning och kost? Kör du efter upplägg på något vis eller tränar du bara de du känner och äter de du känner för men att du har ex helgen då du äter lite mer onyttigt. Hur ser du på alla sjukdomar som träning och kost kan leda till när det går över styr, tex ortorexi. Kram!

Svar: Svarat på dom flesta av dina frågor högre upp. Men just nu tränar jag hur jag vill och äter hur jag vill, precis så det ska vara med andra ord. Njuter av allt. Jag ser sjukdomarna som träningen kan leda till som fruktansvärda. Jag ser folk på gymmet varje dag som har stora problem och jag mår så himla dåligt av att se dom stå där och kämpa på. Det skiner inte längre om personerna utan nu är dom helt matta till utsidan. Gnistan & glöden är helt försvunnen, kroppen är svag men viljan är stark. Glöm inte bort att alla har en insida som måste ta stryk innan det går på utsidan. Insidan är något man ska vara rädd om. Lyssna på det snälla spökena i hjärnan istället för det onda. Ni är så vackra som ni är!

Hur ser ett magpass ut för dig? Uppvärmning, övningar osv.

Svar. Anmäl er till Bikini Fit så ska ni få se hur ett magpass för mig ser ut 🙂

HBra tips på att få motivation till att träna mer? Har du någon träningslistan på spotify att länka? 🙂 kram

Svar: om jag känner noll-motivation till att träna brukar jag kolla lite på instagram, kika runt på olika inspirationskällor och lyssna på peppaande musik eller tänka på hur jäkla värt det kommer vara att man har tränat inför nästa vecka vid ”just det tillfället” när man vill känna sig extra fräsch och snygg. TYP 😉

Hur tänker du träna nu under hösten? 🙂 DRÖMKROPP

Svar: jag tänker köra Bikini Fit såklart och sedan kommer jag fokusera mycket på styrketräning eftersom det är nyckeln till en snygg och hälsosam kropp 😀

Hej när börjar bikinifitt i parken?
Kan jag gå ifall jag är 14år?
Sjukt bra blogg!!!

Svar: Jag får be om ursäkt för att infot har dröjt så. Men det kommer börja om ca 4 veckor och vi kommer köra inomhus i en hall. MER INFO KOMMER, I promise. SJälvklart får du vara med fast du är 14 😀

Hej!
Vilka typer av vitaminer/andra tabletter tror du är viktiga att få i sig extra utöver maten? Finns det någonting som du försöker undvika i kosten, ex. Mjöl eller något helt annat? 🙂

svar: Multivitamin & B-vitamin är något jag själv brukar ta. Sedan har jag hört att zink och magnesium ska vara bra också! jag äter allt men har minskat intaget av just vetemjöl litegrann då jag får ont i magen och känner mig helt uppsvullen av gluten.

Hur många kalorier äter du per dag? Och under eran bootcamp, ligger ni på underskott då?

Svar: Jag räknar inte kalorier överhuvudtaget. Och nej det gör jag inte eftersom mitt mål inte är att gå ner i vikt 🙂

Ska börja träna nu till hösten, är inte så stor men har lite överflödigt fett och vill få mer synliga muskler speciellt på magen och bli mer slimmad, vad ska man tänka på? Speciella övningar? Mat? Vill ha resultat ganska snabbt

Svar: kosten är A & O om du vill få en mer trimmad och slank kropp. Det handlar om 80% kost 20& träning. Käka mycket fisk & fågel, ris, sötpotatis, grönsaker, frukt, DRICK MYCKET VATTEN. Muskler är dock inget som kommer över en natt, utan det är något som tar tid. LYCKA TILL!!

Hejhej, tar du något kosttillskott eller protein när du tränar?isåfall vad? Anser du att det behövs eller klarar man sig bra på en vardaglig kost?:) kram

svar: Jag har kostillskott från SELF omninutrition. Det är proteinpulver, BCAA & pwo. Du klarar dig bra på vardaglig kost, jag brukar inte ta en massa kostillskott men jag brukar köra BCAA under styrkeeträning bara för att mata musklerna med lite direktprotein.

Vad rekomenderar du för protein pulver?

Svar: SELF omninutrition

Hej Molly! Du är så himla grym och har verkligen inspirerat mig till att ta tag i träningen igen! Jag tänkte att jag skulle lägga in ett pass i veckan där jag springer intervaller på löpband och undrar om du kan dela med dig av hur du gör när du springer intervaller. Hur länge vilar du, vad kör du på för max hastighet, hur många gånger repeterar du osv. Tack på förhand!
Kram!

Svar: åh va kul att höra!! Jag brukar köra 24 minuters intervaller på löpbandet. Dom kan se lite olika ut men t.ex. Springer 1 min på hastighet 14, med lutning 5. Vilar en minut och kör så enda upp till 24 minuter.

Hej, jag är utbytesstydent i usa från två veckor tillbaka och stannar här till juni nästa år. Jag känner redan nu att jag nog kommer gå upp något kilo. Och undrar därför har du något tips på övningar jag kan göra som förbränner bra? Och tips på övningar till magen?  Du har en jätte bra blogg! Och inspererar mig dagligen!  Kram Matilda

Svar: Va kul och spännande med USA. Önskar dig all lycka till!! Jag skulle rekommendera dig till att gå powerwalks på morgonen innan frukost, det är en väldigt bra förbränningsmetod, försök att dricka mycket vatten och kanske ta en joggingtur i veckan. Huvudsaken du håller i gång på nått sätt så är all träning bra! Jag brukar säga, bara du svettes så förbränner du. När det kommer till mag-biten brukar jag köra vanliga stups, crunches, ”häng i ribbstol” och upp med knäna mot magen etc.

HEJ! Älskar din blogg! Skulle gärna vilja få smalare lår/ben. Har du något tips på övningar eller hur man kan göra för att få slankare och snyggare ben? 🙂

svar: spring då & då, gå powerwalks, kör mycket benböj och var inte rädd för att lägga på mycket tyngd.

Hej! Vad väger du? 🙂

Svar: Man ska inte stirra sig blind på vågen, utgå alltid ifrån hur du känner dig eller dina kroppsmått. Jag har inte vägt mig på ett väldigt bra tag men jag brukar ligga runt 46-48 kg, och då är jag en tjej på ynka 1,58 m.

Hej! Har du några hälsosamma tips på mellanmål, som är lätt att ta med till tex jobbet eller skolan? 🙂

Svar: Smoothie, frukt & nötter, gröt eller kvarg.

tips på nyttiga och snabba alternativ till frukost? 🙂

Svar: Jag skulle säga gröt med jordnötssmör och varma bär eller en matig smoothie med banan, jordgubb, kesella, vatten/mjölk, havregryn.

Vad tycker du om att träna två pass om dagen? Blir det för mycket?
Älskar din blogg! Du är världens bästa inspiration :):):)

Svar: Det beror helt på hur man lägger upp träningen. Kör du cardio på morgonen tycker jag det är helt ok att köra styrka på kvällen. Men att t.ex. köra två cardiopass på samma dag skulle jag inte rekommendera. Man får inte glömma bort att vila, det är viktigare än vad man tror. Utan vilan så hinner inte kroppen återhämta sig!

Kan du snälla dela en träningslista på Spotify?
Har inkommit så många bra frågor redan så inväntar svar på dem istället haha. Du är HELT FANTASTISKT snygg och cool Molly. Fortsätt så och dela gärna Massor av inredningsbilder när lägenheten börjar ta form!
Kramar

Svar: ABSOLUT, jag kan fixa en träningslista åt er i veckan!! Haha det gör du rätt i, hoppas du får svar på det du undrar 😀 STORT TACK fina du! det värmer så.

0

Comments are closed for this article!