SNAKE PRINT +

DSC_5734 DSC_5744PicMonkey CollageDSC_5758

Byxor & heels – Zara / Tröja – h&m trend / Kofta – mammas

Dagens planer, besöka ett showroom för att kolla in en kollekion, köra ett pass på gymmet, plocka ordning här hemma och tvätta. Roligare än så blir inte denna Måndag! men även denna dag har ju faktiskt sin lilla charm. Måndagar tycker jag kan vara väldigt sköna på sätt och vis, vi tar denna weekend som ett exempel. Vi har varit borta i tre nätter, haft skitkul, umgåtts med vänner, haft noll tidsuppfattning, ingen täckning, eller några ”måsten”. Vi har levt rövare. Då kan det vara ganska skönt att komma tillbaka och ta tag i saker och känna att man är tillbaka på banan igen. Så denna dag känns som en ”ta-tag-i-saker-och-ting-dag”. Alla dagar är inte roliga dagar, men detta är EN BRA DAG!

0

Comments are closed for this article!