SUNDAY PLANS +

DSC_4529DSC_4533

Tröja – h&m / Shorts – Zara / Heels – Steve Madden / Solglasögon – Madlady

Godmorgon mina snyggingar! Haft en bra helg so far?

Jag sitter i skrivandets stund och käkar frukost på ett café och ska snart börja dra mig iväg till jobbet. Därefter blir det myskväll och lite arbete på hemmaplan med lägenheten (nu kommer det, hemlisen..) som jag och K kommer bo tillsammans i. Vi har alltså bestämt oss för att flytta ihop. Kommer bli helt underbart!! Tänk att få vakna upp bredvid den finaste man vet varje morgon och ha grejer som är ”våra”, att få äga saker ihop. Det känns så mysigt 🙂

Något par där ute som nyligen eller förut har flyttat ihop och vill ge lite sambo-tips på vägen?! Alltid bra, Hehe

Hur som. Det kommer att komma upp bilder på hur vi fixat iordning lyan sen och ni kommer att få följa med på inredningsfronten som jag tycker är så himla rolig.

0

Comments are closed for this article!