SPONSORS TO BIKINI FIT+

123

Det är många som undrar vart det är jag slingar mitt hår och fräschar till det. Min frisör heter Helen och hennes salong heter Hair By Nielsen och ligger på Upplandsgatan 60 på Odenplan. Det är en vän till finaste Alexandra som jag fixar min naglar hos så det var på den vägen jag hittade till världens   grymmaste frisörska. Lucky me, som har varit på jakt enda sedan jag flyttade hit efter någon bra. ÄNTLIGEN!

Hair By Nielsen var även sponsorer till Goodiebagen vi hade på Bikini Fit, där man alltså vann ett frisörbesök med klipp/färg, samt lite hårprodukter. Min nagelterapeut Alexandra sponsrade även med ett helt nytt set naglar sedan hade vi min favorit SELF nutrition som sponsrade med kosttillskott. Gissa om vinnaren blev nöjd!! hehe.

0

Comments are closed for this article!