I THINK… +

DSC_4751

Jag har alltid trott och gått efter mottot ”Allting har sin mening”. Det har tröstat mig många gånger och även fått mig att se enklare på saker och ting i vissa lägen. Jag tror verkligen att det ligger någonting i det. Livet är säkerligen inte förutspått, men jag tror att allt man gör kommer ha sin förklaring och mening i framtiden, det behöver inte handla om år, det kan lika gärna ge sin förklaring imorgon eller nästa vecka.

Där jag står idag, hur jag lever, hur jag mår, vem jag är med, vad jag gör, om jag tänker tillbaks några år/månader så klarnar det varför ”det” hände, varför ”den” personen gjorde så eller också varför ”jag” tog det beslutet. Allt man har gjort eller varit med om har liksom genererat någonting känns det som. Allting dåligt och negativt har oftast någonting bra med sig, och vissa gånger tyvärr även tvärtom, det får man inte glömma.

Men, det känns ganska skönt och häftigt att ibland kunna säga ”Ahaa, nu förstår jag varför” – till livet.

Man skulle nästan kunna jämföra livets händelser med en glosbok. Du läser igenom (upplever) alla händelser på ett främmande språk och fattar ingenting vad dom betyder eller varför dom händer förns facit kommer där du ser alla betydelser på orden (händelserna) i ditt eget språk och förstår precis varför. Ibland tar det längre tid att få sitt facit och ibland går det snabbt som tusan.

Låt livet ha sin toppar & dalar. Jag tror man kommer förstå varför någon dag eller vad tror ni?  tror ni på det mottot eller har ni något annat ni tror på?

0

Comments are closed for this article!