TUESDAY MORNING +

DSC_5089DSC_5087DSC_5092

Ni   får ursäkta att det inte kommer upp lika mycket roliga outfitbilder som för några veckor sedan, men om jag ska vara helt ärlig så är det så rackarns varmt ute just nu att jag mest springer runt i kläder som ovan. Kanske funkar bra att visa upp sådana med? hehe

Idag ska jag ta tag i mail-inkorgen som just nu är överfylld. Har knappt svarat på ett mail under semestern då jag verkligen känt att NU vill jag ha semester ifrån det. Men nu är det dags! Påtal om att svara på mail.. Jag kommer snart ha en frågestund, så alla ni som skickar in frågor på mailen spar på dom till frågestunden så lovar jag att svara så gott jag kan. Ni som inte skickat in några frågor tänk ut något och fråga vettja, pass på. Jag säger till när den börjar!

0

Comments are closed for this article!