BEFORE VS AFTER, BIKINI FIT 14 +

sandra molly olivias

Bild 1. Resultat efter 6 veckor / Bild 2. Resultat efter 4 veckor / Bild 3. Resultat efter 7 veckor

Här ovan finner ni några resultatbilder från Bikini Fit In The Park som vi körde igång med i slutet på April. Jag får tyvärr inte lägga upp alla resultatbilder då vissa inte ville vara med på bloggen (helt ok), men detta är iallafall några. Mig och mina resultat på 4 veckor har ni i mitten.

Som sagt, ni är helt fantastiska som har varit med och kämpat i 2 månaders tid, jäklar va kul vi har haft och resultaten ni och även jag har fått är verkligen grymma. ”VAD VA DET JAG SA?” kan jag faktiskt säga nu… Hehe. Jag och Dflex är sjukt glada och stolta över er och vad ni har åstatkommit!

Eftersom vi fått så himla bra respons och ni som varit med och kört med oss verkligen gillat träningen, så kommer vi alltså att fortsätta med Bikini Fit In The Park även till hösten. Så ännu är det alltså inte försent att komma igång!! MOT VÃ…RA MÃ…L.

Mer information kring starten av Bikini Fit till hösten, kommer inom kort! STAY TUNED <3

0

Comments are closed for this article!