COZY MORNING +

DSC_4643DSC_4642

Godmorgon världens bästa läsare!

Jag har haft en så himla skön och mysig helg. Jag och K har blivit helt obsessed i One three hill, så nu ligger vi bänkade framför tvn och kollar avsnitt efter avsnitt till sena nätter. Riktiga lökar, men vad gör man när svenska sommaren inte levererar. Tråkigt. Igår var vi dock ute och käkade födelsedagsmiddag för en vän som fyllt år, annars har det varit en lugn helg för min del. Vad har ni gjort?!

Ps. Nu är det för sjutton bara 4 dagar (!!) kvar tills jag och min älskling sitter på flyget påväg mot lite varmare breddgrader. Dags att shape’a till. Idag blir det morgonintervaller och ett rumppass på det!

Fick hem mina nya träningsdojjor häromdagen. Tänkte visa dom snart! Håll utkik, dom är magiska.. hihi

0

Comments are closed for this article!