MY MORNING +

DSC_4353DSC_4352

Jag vaknade upp i min gamla 90 säng i Dalarna imorse. Drog på mig löpartightsen och tog en morgonjogg på 5 km innan frukost. Det var så himla mysigt, alla blommor runt vägkanten som doftar, åkrarna som är gröna, möter grannen som hämtar morgontidningen i tofflorna och en söt tant på cykel. Det är ”morgon stressen” här i dalarna det. Det är verkligen underbart att kunna åka hit i några(!) dagar. I vissa lägen känns det typ som lättnaden efter att ha tagit astmapuffen när man haft tungt att andas, eller som att nysa efter att det kittlats i näsan. Den där härliga, frihetskänslan ni vet. Men efter några dagar saknar jag redan stockholm och rörelsen. Så detta är en fantastisk mix! <3

Ps. Idag kommer receptet på Polly-kladdkakan upp, lagom till helgen och allt! *dregglar*

0

Comments are closed for this article!