ABOUT MY HAIRDRESSER +

DSC_4308DSC_4341DSC_4321DSC_4327DSC_4330collageDSC_4336

Jag har fått mycket frågor om vem min frisör är så nu tänkte jag ta det i det här inlägget.

Ni vet Alexandra som jag går och fixar naglarna hos? Jag pratade med henne om att jag letade efter en bra frisör här i Stockholm eftersom jag fortfarande inte hittat någon favorit sedan jag flyttade hit. Då tipsade hon mig om Helen.
Jag gick dit en gång i våras och gjorde lite slingor (tror ni minns när jag blev lite ljusare i håret) och blev verkligen SÃ… himla nöjd. Jag fick den där ”surf-blonda” färgen jag ville ha. Nu var jag där i måndags igen för en liten uppfräschning inför semestern bara och här ovan har ni resultatet. Visst blev det bra?! Ã…h, jag älskar det. Ska behålla den här fina nyansen nu, får införskaffa mig en solhatt inför Grekland.

Så nu vet ni vem min frisör här i Stockholm är, fina och grymt duktiga Helen. Jag kan skriva ut nummer och adress på en gång, ni kan nå henne på: 08 – 31 51 04 eller på hennes hemsida HÄR

0

Comments are closed for this article!