THAT TAN +

collage

Som ni kanske ser…(hehe) gjorde jag en spraytan igår morse hos Klara. Var lite skeptisk till att börja med sånt nu till sommaren, men då berättade hon att det är ju faktiskt det som är det fina med spraytan. Att du faktiskt kan gå till stranden solbrun och ändå få färg under. Jag fick så himla mycket fina kommentarer igår på jobbet om att ”jag såg sådär härligt fräsch & solbränd ut och frågade vart jag hade varit någonstans”. Jag är verkligen gyllenebrun!! SÃ… NÖJD, rekomderar stark <3

Om ni är sugna på att göra detsamma så kostar det 300:- för hela kroppen och om ni kommer dit två stycken så kostar det 500:- tillsammans (altså 250:- styck)

Boka genom att ringa eller smsa på tel: 072-2119995 eller maila på klaraelvgren@hotmail.com

 

0

Comments are closed for this article!