ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN +

collage6 collageBilder från i somras när jag var i USA /

Hörni alla tjejer och säkert även många killar där ute. Tycker ni inte att vi vid denna varma tid på året där vi har den här fantastiska sommaren framför oss oftast blir dränkta i artiklar om dieter, kostråd, träningssätt, förbränningsmetoder och allt som hör där till. Sommaren är påväg och vi blir glada, taggade och rör på oss vilket är helt fantastiskt men. Många av oss tränar bokstavligen arslet (ursäkta ordvalet) av sig och glömmer näst intill bort maten och sig själva.   Vilket är det viktigaste. Jag ser allt fler tjejer på gymmet som står på dom där crosstrainern och löpbanden i timmar, lystern i blicken finns inte där, men viljan är stark. Man ser för varje dag som går att dom inte blir starkare utan istället svagare, orkeslösare och utmärgade. Bensinen (maten) har tagit slut och fordonet (kroppen) har inte blivit upptankad helt enkelt. Jag får så ont i hjärtat av att se det.

Många av er mina läsare hör av sig till mig och vill ha råd och tips om träning. Det är så kul. Många har även hört av sig till mig och pratat ut om hemska sjukdomar ni har och att jag motiverar er till ett sundare liv och att ni blir inspirerade av mig och mitt tänk kring en hälsosam livsstil. Jag blir så himla glad av att höra det och jag hoppas att ni som har någon form av sjukdom snart kommer inse och se hur fina ni faktiskt är och att ni är ni, och det är det som är så himla bra. Var inte dumma mot er själva. ÄT, TRÄNA & LEV!

Jag skriver mycket att jag tränar här i bloggen eftersom träningen för mig är en stor del i mitt liv, jag älskar ju att röra på mig. Jag älskar att gymma, jag älskar att dansa, boxas, cykla, springa. Jag gillar att vara aktiv samtidigt som jag ÄLSKAR att ligga på soffan och äta god mat, springa till Hemmakväll och köpa 1 kg godis som att åka hem till Dalarna och äta mängder av mammas nybakta bullar. OCH det är HELT OK. Det är det som är det fina här i livet, att njuta av varje stund och av varje tillfälle! Hitta din balans. Känn aldrig någon press eller ångest!

Livet bjuder på så mycket underbart, njut av det.

Om ni insåg hur mycket jag äter varje dag så skulle ni gapa stort. Tränar man så måste man äta mycket. Annars får man varken en bra förbränning, muskeluppbyggnad, snygg eller vältränad kropp. Det har jag lärt mig och lova att ni aldrig är eller blir rädda för mat. Inte ens i Maj månad när stranden börjar närma sig! <3

0

Comments are closed for this article!