GREECE X2 THIS SUMMER +

PicMonkey CollageW PicMonkey CollageWWPicMonkey CollagePicMonkey Collage2PicMonkey Collage1PicMonkey Collage3

Jag längtar så otroligt mycket tills i sommar nu. Kan ni tänka er att vi har dom fyra bästa månaderna (enligt mig) framför oss nu?! Först en månad med mysiga tillställningar så som midsommar, det blir summerburst, en hel del uteserveringar, mysiga grillkvällar, picknick, parkhäng etc. Sedan kommer rese-månaden då först jag och min man åker iväg till Grekland i en vecka (hotellet ovan), sedan hinner jag vara hemma i en vecka och sedan bjuder mamma hela familjen på en resa till grekland, (dock inte samma ställe som tur är, hehe). Vilken fantastiska resor jag har att se fram emot och vilken sommar, LÄNGTAR verkligen så mycket nu!!

Har ni några planer för i sommar?

0

Comments are closed for this article!