DOTS & ROSES +

DSC_2490DSC_2497DSC_2495

Blus – Gina Tricot / Skinnjacka – (köpt i London) / Discopants – American Apparel / Väska – Bershka / Solglasögon – Madlady / Sjal – Only

Godmorgon fantastiska lördag!!

Vaknade upp bredvid finaste killen idag. Hann ligga & pussa på han ett tag innan jag var tvungen att sticka iväg till jobbet. Jag vet att ni vill veta mer om honom, hur vi träffades, vem han är och hela den biten. Ge mig lite tid så ska jag berätta vår story, den är lång kan jag tala om för er. Man skulle nästan kunna göra en långfilm av den! haha. Men som sagt, det kommer. Men jag vill hålla det lite privat också. Hoppas ni har förståelse för det.

Ikväll ska jag iallafall äntligen få umgås med mina tjejer igen, det ska bli helt underbart. Vi ska laga mat och bara mysa hela kvällen! <3

0

Comments are closed for this article!