MY DIET RIGHT NOW +

collageDet är många som undrar hur jag äter nu innan sommaren och om jag går efter någon speciell kostplan eller liknande för att hålla mig i form och jag tänkte svara på det här.

Jag går på den nya s.k. Ben & Jerry’s dieten… Äter den med smak av Frozen yoghurt till frukost, half baked till lunch och cookie dough till middag…. Haha, nejdå. Inte riktigt så illa är det!

Såhär. Just nu tränar jag 5 dagar i veckan, kör en powerwalk på morgonen och styrketräning på kvällen. Jag äter ALLT just nu. Jag går inte efter någon kostplan utan jag äter vad jag vill, när jag vill. Men som jag brukar säga, sötsakerna håller jag mig till på helgen. Sedan älskar jag hälsosam mat så det brukar inte bli onyttigt oavsett. Hälsosam mat för mig är husmanskost, mycket proteiner (kyckling, fisk, kött), Kolhydrater i form av ris, sötpotatis, gröt och sedan mycket frukt & grönt. MEN. När vi kör igång med Bikini fit challenge kommer jag vara lite striktare med kosten just av den anledningen att jag vill trimma till formen lite extra nu inför sommaren. Jag gillar utmaningar så det kommer bara bli kul. Jag kommer fortsätta äta i princip allt jag äter idag men ta bort allt skit så som godis, läsk, glass, vitt bröd etc. SAMT äta mer regelbundet och på rätt tider. Det gör otrolig skillnad iallafall på mig. Så kommer det alltså se ut, inga större konstigheter! Det är viktigt att man lär känna sin kropp och testar sig fram vad som funkar en själv bäst. Alla funkar olika.

Jag kommer däremot dela med mig mer av vad jag äter, recept & tips under Bikini Fit Challenge – Perioden för att hålla er uppdaterade och motiverade! WOHOO!!

(Mer inlägg om min kost & träning hittar ni i kategorin ”health & fitness” )

0

Comments are closed for this article!