BIKINI FIT CHALLENGE +

PicMonkey CollagePicMonkey Collageq

Okej, nu är det såhär!!

Jag och Dflex har en så himla rolig nyhet att berätta för er. Vi kommer att köra Bikini Fit In The Park här i Stockholm. Vad innebär det nu då. JO. Vi kommer alltså köra gruppträning utomhus för er 2 gånger i veckan. VI ska alltså svettas, kriga och bli fit som tusan TILLSAMMANS inför sommaren. Vi ska pusha och hjälpa varandra att nå våra mål och tillsammans kommer vi att klara det! Med den här träningen, så kan jag lova er grymma resultat och en riktigt härlig känsla i kroppen. Lycko-endorfiner på hög nivå.

Upplägget kommer att se ut såhär.

Start 23 April.
Avslut    14 Juni.

DAGAR:
Onsdagar kl 18:30
Lördagar kl 10:30

PRIS:
8 pass, 179:- / per gång
12 pass, 169:- / per gång
16 pass, 149:- / per gång

Vi kommer att befinna oss i Humlegården & Vasaparken (varierar).

Vad Bikini Fit Challenge går ut på är att detta kommer vara en tävling och utmaning för er som vill och rent nöje och för skojsskull för er andra. Det får man bestämma helt själv!

Om man vill vara med i The challenge:  Det kommer att gå ut på att ni ska ta ”förbilder” samt mäta kroppsmått och maila bilder + mått till bikinifit2014@gmail.com (bilderna kommer inte visas någonstans).

Vi kommer att dela med oss av kosttips och viseversa under dessa veckor vi kör så att ni kan få lite vägledning om ni vill, behöver och vill uppnå bästa resultat. Den som alltså fått bäst resultat (mått, bild) efter dessa veckor vinner (förutom en grym form) världens bästa Goodiebag värd ca 10 000 kr.

För er andra som inte vill vara med i utmaningen så är detta en utmärkt chans att ta med sig kompisen/familjen, pojk eller flickvännen och komma igång med träningen inför sommaren, njuta av naturen, få motivation, vara med och ha kul och hjälpa till och pusha varandra!

Gå in & anmäl er genom att skicka ett mail med era uppgifter till bikinifit2014@gmail.com och klicka HÄR för att gå till betalningssidan. Sista datumet för er att anmäla er till Bikini Fit 2014 är den 22 april!

Vem vill stå i vassen i sommar? Vem vill komma i grym form? NU KÖR VI!!!!!

0

Comments are closed for this article!