TEXT +

DSC_1661Bild på min underbara mamma bakifrån /  

Jag satt för några veckor sedan i köket hemma i Dalarna. Det var bara jag och Pappa. Vi pratade om allt och ingenting, i princip. Men mitt i allt säger han att han skulle vilja ta upp en sak med mig. Jag lyssnade och Pappa pratade. När han berättat klart vad han ville prata med mig om avslutade han med ” Man ska aldrig låta travhästar bara beta i hage, Molly. Glöm aldrig det”

Efter att jag hade haft den diskussionen med honom. Efter att jag hade lyssnat på vad han hade att säga så fick jag verkligen mig en tankeställare. Dels, vilken klok och inspirerande pappa jag har. Inte bara det, utan, tack för att du och mamma tror på mig, att ni alltid hjälper mig och att ni pushar mig. Ni har alltid varit dom där fungerande guldvingarna när ens egna inte riktigt fungerar längre, när dom inte riktigt orkar. Då har ni alltid funnits där och plockat upp mig igen.

Vad pappa menade med ”Man ska aldrig låta travhästar bara beta i hage” är, att man ska aldrig låta en människa som vill framåt, som har drivkraften och vill göra något, låta den vara fast eller ”instängd”. Du är fri och bara du har viljan och kraften så gör något av den. Gör det du vill göra och inte vad någon annan säger åt dig att göra.

Visst är det bra?

Våga testa, våga misslyckas, våga göra om det igen & igen. Du samlar bara på dig erfarenhet. Det viktigaste är att man inte vågar svika dig själv! Gör det du vill göra. <3

0

Comments are closed for this article!