HAPPY NEWS +

Nu ska jag tala om för er vad jag hållt hemligt nu i ett par veckor.  

Jag flög ju iväg på möte i Köpenhamn förra veckan. Dom jag hade mötet med var från sloggi (underklädesmärket). Jag har alltså fått i uppdrag att göra 4 bildkampanjer åt dem som kommer synas i Sverige och även stora delar av Europa. Jag själv kommer att vara modellen och jag ska göra min egen tolkning av deras underkläder (främst trosor).

Så på måndag kommer det en proffs fotograf från Köpenhamn, samt sloggi-teamet och tar bilder på mig och mina kampanjer.

Detta känns så sjukt häftigt och jag kan inte riktigt fatta att jag ska göra kampanjer åt sloggi som kommer synas här & där med mig själv på. Haha!

Det har varit och ÄR väldigt stressigt just nu denna vecka och jag har mycket att fixa inför måndag. Men det kommer gå bra och jag har läget under kontroll!

Ska verkligen bli så himla spännande. WIIIIIHOOOO <3

0

Comments are closed for this article!