MY WORKOUT SCHEDULE +

2014 är här och det nya året har likt alla andra medfört många nyårlöften. Det märks på gymmen, i matbutikerna, på restaurangerna och på våra löpsträckor.

Det här med att folk säger att träningen och hälsan har blivit till en trend och att ”alla ska vara så hälsosamma och träna” helt plötsligt tror jag inte riktigt stämmer. Jag tror inte det har blivit till en trend, isåfall en trend som håller längre än vanliga trender. Jag tror att folk har börjat inse och även fått den informationen om hur pass viktigt det är att vi rör på oss och tänker på vad vi stoppar i oss och därför har börjat ta tag i det. Kroppen är ju trotsallt något vi kommer bära med oss genom hela livet. Det är vårat konstverk som vi själva skapar.

Vissa går för hårt in i början och därför ger upp efter ett par veckor. Mitt tips är att mjukstarta. Du behöver inte köra lika hårt som en tjej som tävlar i fitness. Kör i din takt, på din nivå och efter din tid. Huvudaken är att du mår bra av det!

Jag älskar gymmet och är där ca 5 dagar i veckan. Hur har jag tid? Hur orkar jag? – Jag tar mig tiden till det. Utan träningen hade jag inte orkat med ens hälften av allt annat jag gör i vardagen. Träningen för mig är energi och avslappning på samma gång. På gymmet kan jag andas, tänka på mig själv och varva ner. (om jag inte springer intervallerna då vill säga, haha)

Jag tänkte dela med mig av hur på ett ungefär mitt träningsschema fram till våren kommer att se ut. Jag relaterar alla mina träningspass till min App ”Bikinifit”. Så om ni vill kunna träna efter mitt träningsschema så får ni klicka in er på Appstore eller på era androids och ladda ner den appen.

Here we go.

Måndag – Circuits nr 1 ”Bun blaster” x3 (vila någon minut mellan varje omgång)
Tisdag – Morgon PW, Kvällspass Circuits nr 2 ”Thigh Killer” x3 (vila någon minut mellan varje omgång)
Onsdag – Circuits nr 3 ”Total Toner” x3  (vila någon minut mellan varje omgång)
Torsdag – Intervaller på löpbandet
Fredag – Circuits nr 4 ”body burn” x3  (vila någon minut mellan varje omgång)
Lördag – VILA
Söndag – VILA

Vissa dagar kanske jag kör någon extra pw också bara för att det är skönt. Men annars kommer schemat se ut såhär! ÄR SJUKT MOTIVERAD.

Om jag kör morgonpass med styrka brukar jag käka något litet innan bara för att få energi, kan vara en banan, grapefrukt, jordnötssmör etc. Men när jag kör morgoncardio så dricker jag bara ett stort glas vatten innan och käkar en stoor frukost därefter. Dels för att jag får håll annars och även för att morgoncardio är bra på tom mage för förbränningensskull.

TIPS till er som vill få extra mycket förbränning, käka en grapefrukt på morgon och även på kvällen innan du går och lägger dig. Drick mycket vatten med citron och ta din powerwalk på morgonen innan frukost.

Så hörni. Låt höra. HUR GÃ…R DET FÖR ER? och jag vet att det är supermånga av er som laddat ner appen och är jättenöjda. Har till och med sett tjejer kört efter den på gymmet där jag kör. Så himla kul att se och att höra. Ni är grymma! <3

PS. kör ni efter appen och lägger upp någon bild på instagram så hashtagga gärna #bikinifitapp så jag hittar er!! Vore så kul att se.

0

Comments are closed for this article!