HEY WEDNESDAY, I LOVE YOU +

Jag är ledig idag men fortfarande hostig, (därav ingen morgon workout) så jag ställde istället klockan på 09 och gick sedan upp och hade en sådan där mysig och härlig morgon som man bara kan ha en vardag när man är ledig och med känslan av att alla andra är uppe och jobbar, men här ligger jag. Nästan som när man var liten och var hemma från skolan för att man var sjuk, man kände sig både busig och nästintill som en brottsling över att vara hemma när alla andra var i skolan och pluggade. Där sitter dom och pluggar matte medans jag ligger här under täcket och käkar glass. Ungefär så skönt känns det iallafall att vara ledig idag. Det är en speciell känsla det där! hihi.

Mitt i morgonmyset så knackar det på dörren och helt plötsligt så står jag med en hel drös nya Ben & Jerry’s smaker i famnen. Dom kommer snart ut i butik så Stay tuned.   Som det B&J fan jag faktiskt är   så blev jag ju överlycklig. Här ska smakas!

PS. Vinnaren av Casall Sculpture tightsen är Josefine, STORT GRATTIS. Jag har kontaktat dig på mailen, så kika den. <3

0

Comments are closed for this article!