NEW BEAUTIFUL NAILS +

Nu börjar det ju som sagt gå åt ljusare tider och mina naglar har fått vila i närmare ett år, så nu kände jag att det var dags att börja fräscha till dom igen. JAG ÄLSKAR det. Fräscht hår och fina naglar så har du allt. Hehe!

  Jag var iallafall häromdagen och fixade mina naglar hos otroligt duktiga Alexandra på Salong Shine som ligger här i Stockholm. Jag är väldigt nogrann när jag väljer just nagelterapeuter just av den anledningen av att jag är rädd för att få mina naglar förstörda som jag faktiskt en gång för länge sedan fått. Så nu går jag bara till dom jag vet gör det proffsigt, noggrant och bra. Fick tips om Alexandra och där kom alltså hon in i bilden.

Alexandra var bokstavligen grym, hon gjorde precis som jag ville ha det (neutrala med lite diamanter) och var sjukt nogrann. Så himla go tjej! Nästa gång vill jag göra guldiga metallic tror jag.. hihi.

Till er som också känner för en liten uppfräschning av naglar och vill ha tips på någon grym klicka  HÄR och boka tid ni också.

0

Comments are closed for this article!