YESTERDAY’S LUNCH +

Vill ni käka en nyttig men väldigt god lunch/middag?  

Detta är iallafall vad jag åt igår till lunch. Tänkte dela med mig av det eftersom ni är lite nyfikna på hur jag äter. Men som ni vet så varierar ju det väldigt mycket och jag äter ju som sagt inte speciellt komplicerat. Utan bara hälsosam mat vilket för mig är lite av allt. Nu är det iallafall bara 10 dagar kvar tills jag ska göra en grej (berättar snart) som jag måste vara iform till så nu är det hälsosam och bra mat som gäller (inge sötsaker) och mycket träning. Behöver protein, kolisar och mycket grönt.

På bilden har ni kycklingfilé i ugn med spenat, pressad vitlök och citronpeppar. Till det hade jag Råris, ärtor, stekt broccoli och avokado med keso och örtsalt. SÃ… himla gott vart det!

 

0

Comments are closed for this article!