PINK +

T-shirt – Weekday / Discopants – American Apparel / Tröja – h&m / Skor – Zara / Solglasögon – (köpta på åhléns, vet ej märke)

Nu jobbar jag i fyra dagar sedan är jag ledig i två dagar. Ser fram emot det, känns som att det var evigheter sedan jag var ”ledig”. När jag inte jobbar i butiken så bloggar jag och det är ju trotsallt mitt huvudsakliga jobb och min största passion, så det gör jag mer än gärna. Som jag skrev på Twitter för någon vecka sedan. ”När jag är ledig så jobbar jag”. Tur man älskar sitt jobb!

På tal om någonting annat. Har blivit helt dagvild. Vet varken om det är vardag eller helg längre p.g.a Jul och nyår, alla klämdagar hit och dit och allt det där! det blir lite snurrigt i kolan faktiskt.  Nu ska jag sätta igång och träna som vanligt igen iallafall och jag säger bara… Herregud va skönt det ska bli. Äntligen någorlunda rutiner och äntligen kommer dom där härliga endorfinerna som bara träningen kan ge tillbaks. Nu jäklar! Bikini Fit – Here I come  

(PSssT… Snart kommer mina nyårslöften upp.)

0

Comments are closed for this article!